; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucian castigatorul supravietuitorul

„Supraviețuitorul” și-a ales câștigătorul. Lucian a plecat acasă cu 100.000€

22 November 2016

După 44 de zile petrecute în Filipine, dintre care marea majoritate pe Insula exilului, Lucian a câștigat, marți seară, titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

lucian-castigatorul-supravietuitorul

Mă simt excepțional, de fapt e un cuvânt mic. Mă simt așa cum mi-am dorit să mă simt de la început: câștigător!', a spus Lucian chiar după ce a aflat că el este câștigătorul Supraviețuitorul.

Finala show-ului „Supraviețuitorul' s-a desfășurat live, la ProTV, de la 20:30. Lucian, Otniela și Iulian, finaliștii desemnați în Filipine, au fost puși față în față cu jurații pe care i-au eliminat chiar ei din show: Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei și Robert.

Alături de ei au fost și concurenții eliminați înainte de unificarea triburilor. A fost ultima ocazie în care cei 18 concurenți au putut să își spună așteptările, dezamăgirile și și-au amintit de momentele frumoase petrecute în show.

În momentul în care Dragoș Bucurenci a adus în platou urna sigilată în care se aflau voturile juraților, emoțiile celor trei finaliști au atins cel mai înalt nivel, iar Lucian a fost desemnat câștigătorul „Supraviețuitorul'.  Publicul și-a spus și el cuvântul și a desemnat-o pe Diana cel mai simpatic supraviețuitor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare