; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Supravietuitorul dragos bucurenci

”Supraviețuitorul” se termină pe 22 noiembrie. Show-ul va fi difuzat de 4 ori pe săptămână de Pro TV

07 November 2016

Show-ul de supraviețuire 'Supraviețuitorul' de la Pro TV își desemnează câștigătorul pe 22 noiembrie, de la ora 20.30, asta după ce – din această săptămână – emisiunea va fi difuzată în fiecare seară de luni până joi (de la ore variind între 22.30 și 23.00). Practic, după cum au explicat reprezentanții Pro TV pentru 'TVmania', cele patru ore de emisie vor fi împărțite în patru episoade săptămânale, nu două ca până acum.

supravietuitorul-dragos-bucurenci

Având în vedere că în această perioadă Pro TV transmite meciuri de fotbal din Champions League și Europa League, pentru a asigura o continuitate în transmiterea show-ului, am luat decizia să scurtăm durata de emisie la o ora și să transmitem show-ul de luni până joi. Nu în ultimul rând, prin această modificare ne asigurăm că telespectatorii care urmăresc «Supraviețuitorul» vor putea urmări în continuare evoluția concurenților în show în aceeași structură a conținutului, cu patru ore de emisiune în fiecare săptămână', ne-au declarat reprezentanții Pro TV.

Emisiunea care a debutat pe 12 septembrie și despre care prezentatorul Dragoș Bucurenci (35 de ani) ne promitea, la debut, că va deveni 'un fenomen' a avut audiențe sub așteptări, ceea ce a dus la mutarea lui constantă prin grilă: initial, a fost difuzat lunea și marțea de la 20.30, apoi a fost mutat la 22.00, apoi ora a început să varieze (dar a fost mutat și miercurea, atunci când marțea era meci UCL).

Potrivit declarațiilor făcute de prezentator în septembrie, tot pentru 'TVmania', finala va fi live, în Capitală: în penultimul episod, concurenții eliminați în a doua jumătate a jocului votează cine merită titlul de „Unicul Supraviețuitor'. „Urna de vot a fost sigilată şi adusă la Bucureşti. În timpul marii finale, împreună cu toți concurenții reuniți în platou, vom desigila urna şi vom afla numele câştigătorului'.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare