; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Supervet1

„Supervet”, în fiecare joi, la Viasat Nature

23 September 2015

Serialul documentar prezintă metodele revoluționare ale „veterinarului bionic' Noel Fitzpatrick și ale echipei sale de 100 de specialiști, care ajută la vindecarea unor afecțiuni aproape imposibile ale unor animale, cu ajutorul unor tratamente și operații inovatoare, care includ implantarea unor membre bionice de domeniul științifico-fantasticului.

Supervet1

Vom asista la momentele frumoase, dar și la cele triste din practica veterinară și vom admira puterea nebănuită a dragostei necondiționate dintre oameni și animale.

Filmările din camera de așteptare și imaginile din spatele camerei de filmat captează emoția pură, implicarea și spiritul jucăuș al lui Noel și al echipei sale, în timp ce tratează animalele din grija lor. Avem, de asemenea, ocazia să intrăm în sala de operații cu dotări futuriste și să asistăm la interviuri impresionante, care dezvăluie în mod direct pasiunea și umorul acestor povești.

Supervet

Cabinetul lui Fitzpatrick este un loc unde e posibilă depășirea limitelor medicinei veterinare, fapt care le permite animalelor să trăiască o viață lipsită de durere și apropiată de cea normală. Cu două sute de noi cazuri în fiecare lună, de la iepuri cu picioare rupte, la câini bolnavi de cancer, de la bulldogi francezi care învață să meargă din nou, la un câine căruia i s-au montat tije de metal în picior, ca unui adevărat super-erou, acest serial prezintă cele mai neobișnuite cazuri veterinare și proprietari ce refuză să renunțe la speranță.

Super-veterinarul Noel Fitzpatrick vă va impresiona până la lacrimi, fiindcă le dă animalelor o a doua șansă, depășind limitele medicinei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare