; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Supernanny prima tv

Ce înseamnă să crești copilul sub un „clopot de sticlă” și cât de nociv e? Află la Prima, de la Supernanny!

15 May 2021

Știi ce înseamnă că crești un copil sub un 'clopot de sticlă' și cât de greșit este? Află ce urmări are acest stil de parenting și cum poți să îți schimbi comportamentul față de micuțul tău. Sâmbătă, de la ora 20.00, la emisiunea de parenting Supernanny, părinții vor afla cum să crească copii  independenți.

Urania Cremene îi așteaptă pe toți cei care doresc să găsească soluția potrivită în relația cu copiii lor să urmărească emisiunea și să își găsească propriile soluții.

Ce se întâmplă când o mamă se încăpățânează să-și crească copilul doar pentru ea? Cum este afectat echilibrul unei familii în care tatăl și bunica au 'acces' la băiețelul de aproape 4 ani numai sub supravegherea mamei? Care sunt soluțiile prin care se poate ajunge la normalitate într-o astfel de familie? Acestea sunt întrebările la care Supernanny dă răspunsuri în episodul din această săptămână. Un episod ai cărui protagoniști sunt membrii unei familii tinere din București, vizitați de expertul în parenting Urania Cremene.

Pentru început, Urania va observa că problemele acestei familii au drept cauză 'clopotul de sticlă' sub care crește Matei, atent păzit de mamă (Gabriela). Iar neputincioși în fața acestei realități sunt și tatăl (Radu), și bunica, și bineînțeles mezinul familiei (Filip), în vârstă de doar câteva luni.

Ca de obicei însă, misiunea Supernanny se va încheia cu succes, dar numai după ce mama va înțelege limpede atât unde, când și cum greșește, precum și faptul că schimbările, dacă nu sunt făcute acum, ar putea avea urmări ireparabile.

Ce metode ale Uraniei se vor potrivi mănușă în această familie? Vom afla sâmbătă de la ora 20:00, la Prima TV, într-o nouă poveste interesantă despre părinți și copii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare