; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Superjurnalul

„Superjurnalul” revine în grila Digi24 de duminica aceasta

11 September 2015

Transformăm orice ştire proastă într-o glumă bună. Este promisiunea pe care echipa „Superjurnalului' o face telespectatorilor Digi24. În noul sezon al emisiunii, care începe duminică, 13 septembrie, de la ora 22.00, Toni Grecu şi echipa lui vor analiza cu mult umor actualitatea săptămânii.

superjurnalul

La noi în echipa aceasta este cea mai importantă sarcină, să observăm şi să comentăm tot ce este relevant în domeniul ştirilor. Nou este totul, fiindcă ştirile vechi nu contează', spune Toni Grecu.

Sezonul de toamnă al emisiunii aduce cu el şi multe noutăţi, după cum o spune chiar Toni Grecu.

Avem doua rubrici pe care ni le dorim permanente: Republica Animată România, un desen animat în serial cu politicieni de marcă. În ediţia de duminică personajele de desen animat sunt primii doi bărbaţi ai ţării: Klaus Iohanis şi Victor Ponta. Altă rubrică nouă pe care ne bazăm se numeşte Şcoala Vieţii cu SOV. Ne-am inspirat din excepţionalele filmuleţe postate de ex-mogulul Sorin Ovidiu Vântu pe Facebook. Prima temă este despre manipulare sau cum se cucereşte o persoană privind-o la baza nasului. Recunoaştem că personajul virtual, deşi este foarte comic şi bine jucat de Dragos Muşat, nu îl poate egala pe original', spune Toni Grecu.

În ediţia de duminică a „Superjurnalului' invitat special este Alina Gorghiu, co-preşedinte al PNL.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare