; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toni Grecu

„Superjurnalul” lui Toni Grecu începe la Digi24. Cine este invitatul surpriză

27 February 2015

Duminica aceasta, pe 1 martie, când Digi 24 împlinește trei ani de existență, Toni Grecu și echipa sa dau startul emisiunii „Superjurnal'. În prima ediție, care începe de la ora 22.00, invitată este Adriana Săftoiu.

Superjurnal

Din echipa „Jurnalului'  fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu și Gicu Andreescu-Gojira.

Cum arată studioul „Superjurnalului'

Special pentru această emisiune la Digi24 a fost construit un studio. În casă nouă, în fiecare duminică seară, echipa emisiunii va aduce în casele telespectatorilor „o viziune amuzantă şi amuzată asupra realităţii de zi cu zi', se arată într-un comunicat de presă.

[Not a valid template]

„„Superjurnal' este o emisiune de ştiri comentate, opinii, reportaje originale şi interviuri cu personalităţi marcante ale vieţii publice de la noi. Scopul programului este acela de a informa şi de a relaxa sau distra oamenii, în egală măsură, având ca materie primă actualitatea imediată. O ediţie „Superjurnal' se scrie, se filmează şi se difuzează în interval de patru zile', a declarat Toni Grecu.

Te-ar putea interesa și:

Emisiunea Superjurnal', prezentată de Toni Grecu, începe pe 1 martie la Digi24

„Serviciul Român de Comedie' iese din grila Antena 1 | Ce spune Toni Grecu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare