; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20201027_103942

SUPERCHILL SCHOOL redefinește tradiția muzicală a percuției  (P)

25 November 2020
Pentru pasionați, părinți care-și doresc ca micuții lor să urmeze niște cursuri ieșite din banal sau pentru cei care pur și simplu își doresc să se distreze, Superchill School, prima și singura școală de percuție din România, și-a acordat instrumentele pentru ei și îi așteaptă în sala de repetiții! 
 
De peste 8 ani echipa Superchill creează tradiție din percuție. Au dus distracția și studiul muzical la un nou nivel cu fiecare eveniment, an sau student. Au pornit de la ideea dezvoltării unui spațiu menit să-i îndrume pe tinerii pasionați de muzică către arta și cultura din spatele percuției, un regat muzical vast, iar acum își continuă misiunea în aceeași notă alături de public. La cursurile școlii se pot înscrie la adresa de e-mail [email protected].
 
În timpul cursurilor de percuție, simțurile mușchilor și ale intelectului lucrează simultan, cultivând, prin exercițiu, abilități utile de-a lungul vieții atât pentru copii, cât și pentru adulți. Printre acestea sunt incluse concentrarea, coordonarea, perseverența, încrederea și stima de sine, dar și relaxarea.
 
„Trecem print-o perioadă curioasă, atât cei mici, cât și adulții se luptă cu o grămadă de întrebări despre ei și despre ce-i înconjoară, iar printre toate acestea muzica a fost și va rămâne unul dintre pansamentele pentru orice perioadă dificilă. Cu toate acestea în minte, le propunem părinților o activitate puțin altfel pentru cei mici, dar și pentru ei – cursuri de percuție! Nu promitem că vor ieși maeștri muzicali, asta depinde de ei, însă distracția, disciplinarea muzicală, relaxarea, noi prietenii și un timp investit corect, în exteriorul casei, putem garanta 100%. Banii înapoi în 30 zile dacă nu.' – Nicu Dumitrescu, profesor & fondator Școala de Percuție Superchill.
 
Cursurile de percuție predate la SuperChill School sunt menite să introducă cursantul în istoria muzicii și cultura prin contactul direct cu instrumentele de percuție (surdo, repenique, jambe, premier, bongo, conga, timbales, timba, tamburina, tobe), ele fiind primele instrumente muzicale încă din Evul Mediu, care constituie baza unora dintre cele mai melodioase, cunoscute și apreciate stiluri muzicale la nivel mondial.
 
Cursurile de percuție Superchill durează aproximativ 50 minute, sunt deschise copiilor de la 3 până la 100 ani, au loc săptămânal, iar prețurile variază in funcție de ce va doriți, pentru mai multe de detalii sunați la numărul de mai jos.Toate măsurile de distanțare socială și protecție sunt bifate, în cadrul unui curs simultan pot participa maxim 5 cursanți.  Înscrierile se pot face la adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon 0720988418. Sediul se află momentan pe strada Baltița nr. 29 sector 4, zona Brâncoveanu.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare