Homepage  / Recomandări

SUPERBOWL: Cine transmite ediția din 2024 a celui mai așteptat eveniment sportiv din SUA

SUPERBOWL: Cine transmite ediția din 2024 a celui mai așteptat eveniment sportiv din SUA

de Tavi Cojocaru,

Supervenimentul Superbowl, finala campionatului național de fotbal american (NFL), care le pune față în față pe San Francisco 49ers și Kansas City va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Nevada, iar în România va fi transmis și în România. Ce post TV difuzează Superbowl 2024.

Finala campionatului național de fotbal american (NFL) se desfășoară în noaptea de 10 spre 11 februarie, sâmbătă spre duminică, mai precis. Superbowl 2024 va fi transmis pe micile noastre ecrane de Digi Sport 1, în direct, de la ora 01:00.

Kansas City Chiefs sunt campionii ediției precedente (38-35 în Superbowl-ul cu Philadelphia Eagles). Kansas City Chiefs a câștigat de 3 ori în istorie Superbowl (1969, 2020, 2023).

San Francisco 49ers are cinci trofee în palmares, dar ultimul a fost obținut cu 30 de ani în urmă, în 1994. Celelalte au fost cucerite în 1981, 1984, 1988, 1989.

Patrick Mahomes (28 de ani), „quarterback” la Kansas City Chiefs, are cea mai bună cotă să câștige titlul de MVP-ul meciului. Vedeta celor de la San Francisco 49ers este Brock Purdy (24 de ani).

Superbowl 2024: se va disputa pe unul dintre cele mai scumpe stadioane din lume

Meciul va avea loc pe „Allegiant Stadium” din Paradise, Nevada, al doilea cel mai scump stadion din lume, pentru construcția căruia s-au cheltuit 2,15 miliarde de dolari.

Arena are o capacitate de 65.000 de locuri, dar care poate fi mărită până la aproape 72.000 de locuri.

Superbowl 2024: cine cântă imnul SUA. Taylor Swift ar veni, dar nu știe unde să-și „parcheze” avionul

Artiștii invitați să participe la acest mega-show sunt Reba McEntire, care va interpreta imnul de stat al Statelor Unite ale Americii. Post Malone va interpreta piesa „America the beautiful”, iar Andra Day piesa „Lift every voice and sing”.

Onoarea de a cânta în pauza meciului i-a revenit în 2024 lui Usher. De-a lungul anilor, în pauza unor astfel de partide au mai prestat artiști precum Michael Jackson, Madonna, Prince, U2, Rihanna.

Artista Taylor Swift, iubita lui Trevis Kelce, de la Kansas City Chiefs, se află în turneu în Japonia, dar și-a arătat disponibilitatea să facă un efort să ajungă la marele meci. Are însă o singură problemă: n-a găsit încă un aeroport în zonă unde să găsească un loc liber pentru a-și „parca” avionul privat.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton