; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral1

Super mămicile și Mega tăticii se întrec la “Ce spun românii”

28 April 2016

Luni, 2 mai, de la ora 18.00, telespectatorii vor avea parte de o oră plină de voie bună și foarte mult umor, la Ce spun românii'.

Cabral1

Echipa Super mămicilor, formată din Dana Rogoz – căpitan, Oana Cuzino, Nicolle Stănese și Corina Bud, va lupta pentru organizația World Vision și va înfrunta echipa Mega tăticilor, reprezentată de Cătălin Măruță – căpitan, Dan Cruceru, Răzvan Fodor și Adi Sînă. Tăticii vor lupta pentru fundația MagiCAMP. Toate punctele câștigate de cele două echipe vor fi transformate în bani, iar la final dublate de PRO TV și donate celor două cauze.

Super mamici

Cei opt concurenți celebri se vor distra alături de gazda emisiunii, Cabral, își vor face strategii, vor face tot posibilul să afle cele mai populare răspunsuri date de români la întrebări precum Ce poți face cu înghețata?, Ce face un cal, dar nu și o capră?, dar vor încerca să ghicească și câteva flori de apartament. Alegerile lor vor fi de multe ori surprinzătoare și vor stârni reacții în platoul emisiunii.

Mega tatici

Game show-ul Ce spun românii' le va aduce telespectatorilor în a doua zi de Paște momente pline de distracție și o luptă formidabilă între cele două echipe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare