; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Super-eroii se impun pe marile ecrane

21 July 2010

Studiourile Marvel pregătesc alte filme cu super-eroi în 2011 şi 2012. Pe lângă nou-veniţii Thor, Lanterna verde şi Viespea verde se întorc şi cunoştinţe mai vechi: Captain America, Omul de oţel şi Hulk.

.

Seth Rogen a facut exerciţii de fitness pentru a juca rolul Viespei verzi.

Seth Rogen a facut exerciţii de fitness pentru a juca rolul Viespei verzi.

Din categoria super-eroilor fără puteri, din care fac parte Batman şi Omul de oţel, vine Viespea verde. Ziaristul Britt Reid (Seth Rogen) foloseşte arme şi gadgeturi pentru a lupta împotriva crimei. În ciuda intenţiilor sale onorabile, el este dispreţuit de forţele de ordine, ceea ce-i permite să se apropie mai mult de infractori, şi este asistat de expertul în arte marţiale Kato (Jay Chou). „The Green Hornet – Viespea verde' va fi disponibil în format 3D IMAX şi este aşteptat în cinematografele româneşti pe 28 ianuarie 2011.

Este prima dată când producătorii americani îl bagă în seamă pe „Thor'. Zeul tunetului din mitologia nordică a mai apărut până acum doar în filmele dedicate altor super-eroi. Actorul australian Chris Hemsworth a fost ales să interpreteze personajul principal, ale cărui acţiuni nesăbuite reaprind un vechi război. Drept urmare, este exilat pe Pământ de tatăl său, Odin (Anthony Hopkins), unde o cunoaşte pe Jane Foster (Natalie Portman). Thor îşi foloseşte ciocanul pentru a apăra noua sa lume de forţele trimise de fratele său adoptiv, Loki (Tom Hiddleston). Premiera a fost programată pe data de 6 mai 2011.

.

Ryan Reynolds s-a ales cu un umăr dislocat în timpul filmărilor pentru „Green Lantern'.

Ryan Reynolds s-a ales cu un umăr dislocat în timpul filmărilor pentru „Green Lantern'.

În urmă cu câteva zile, Ryan Reynolds s-a rănit la umăr în timpul unei cascadorii. Actorul de 33 de ani filmează pentru „Green Lantern' (Lanterna Verde), filmul care-l aduce în prim-plan pe pilotul Hal Jordan. Acesta primeşte un inel de la un extraterestru muribund. Noul accesoriu îi dă puteri paranormale şi o poziţie într-un escadron intergalactic însărcinat cu menţinerea păcii în Univers. Filmul pune accentul pe scene de luptă elaborate, iar regizorul Martin Campbell se lăuda că dispune de aproximativ 1.300 de efecte vizuale. „Green Lantern' va fi lansat (şi în format 3D) pe 17 iunie 2011.

.

Chris Evans i-a luat faţa lui Sebastian Stan în cursa pentru „Captain America: The First Avenger'.

Chris Evans i-a luat faţa lui Sebastian Stan în cursa pentru „Captain America: The First Avenger'.

Ultimul lungmetraj cu Captain America a fost realizat în 1990, când rolul principal a fost interpretat de Matt Salinger. Chris Evans a fost ales să ducă povestea justiţiarului american mai departe în „Captain America: The First Avenger' şi va intra în pielea lui Steve Rogers. Acesta se oferă voluntar pentru un program experimental al armatei şi i se injectează un ser care-l transformă într-un super-soldat. Actorul de origine română Sebastian Stan a participat la audiţii pentru rolul principal, dar a ajuns să-l interpreteze pe Bucky Barnes, ajutorul lui Captain America. Filmul ajunge în cinematografe pe 5 august 2011.

Chris Evans îl va interpreta pe Captain America şi în pelicula „The Avengers', care aduce laolaltă mai mulţi super-eroi din universul Marvel. Robert Downey Jr. (Omul de oţel), Scarlett Johansson (Black Widow), Don Cheadle (War Machine), Chris Hemsworth (Thor) şi Tom Hiddleston (Loki) îşi reiau rolurile, iar Samuel L. Jackson a acceptat să-l joace pe generalul Nick Fury. Jeremy Renner încă negociază pentru a-l interpreta pe Hawkeye, însă Edward Norton nu va mai intra în pielea uriaşului verde Hulk, urmând să fie înlocuit. Data lansării: 4 aprilie 2012.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare