; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurassic world

Sunteți gata pentru o nouă trilogie? Se pregătește „Jurassic World”!

14 September 2016

Regizorul Juan Antonio Bayona („Orfelinatul', „Paradisul spulberat') este gata să înceapă filmările pentru al doilea episod „Jurassic World'.

jurassic-world

Imediat după premiera „Jurassic World', din iunie 2015, Colin Trevorrow anunța începerea lucrului pentru partea a doua: „Cred că e momentul să explorăm și alte lucruri. Owen (Chris Pratt) va fi acolo, Claire (Bryce Dallas Howard) va fi acolo'.

Regizorul succesului din vara lui 2015 (1,6 miliarde de dolari) nu va mai regiza urmările, dar a participat la scrierea scenariului, alături de Derek Connelly, scenaristul primei părți. Pe scaunul regizoral va fi Juan Antonio Bayona, care a declarat pentru lrmonline.com: „Cred că le-a plăcut «Orfelinatul» și «Paradisul spulberat». Mai ales lui Colin. El este cel care a conceput trilogia. Eu am crescut cu filmele lui Steven Spielberg, sunt încântat și foarte mândru să lucrez la aceste urmări. Vom filma partea a doua în șase luni și, până acum, totul merge bine. Sunt foarte entuziasmat'.

Înainte de a începe lucrul la „Jurassic World 2', Bayona a prezentat ultimul său film, „Copacul cu poveşti' / „A Monster Calls', la Festivalul de la Toronto (unde a emoționat primii spectatori). „Copacul cu poveşti' va avea premiera în România pe 20 ianuarie 2017.

Puteți vedea trailer-ul filmului „Copacul cu poveşti' aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare