; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aventurile sofiei foto 2

Trailer | Sunteți gata pentru „Aventurile Sofiei”? Ne vedem la cinema!

13 October 2016

afis-aventurile-sofiei

Din 4 noiembrie, vă așteaptă pe marile ecrane o producție plină de fantezie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: „Aventurile Sofiei'.

A fost o dată ca niciodată o fetiță, Sofia, care locuiește cu mama ei blândă și iubitoare într-un castel imens. Ea nu este un copil model așa cum ar vrea, spre deosebire de prietenele sale Camille și Madeleine. Sofia este în căutare de aventuri extravagante, adoră să facă lucruri interzise și de cele mai multe ori intră în bucluc, spre disperarea celor din jur. Mereu pusă pe șotii, mama ei încearcă să îi tempereze comportamentul, arătându-i cu blândețe ce este bine și ce este rău. Într-o zi, părinții ei au un accident, iar Sofia rămâne în grija mamei sale vitrege, madame Fichini. O femeie rea și cu o inimă de piatră care îi face viața sărmanei fetițe un calvar. Dar Sofia va conta pe ajutorul prietenilor săi să scape din ghearele acestei femei.

aventurile-sofiei-foto-1

Caroline Grant, tânăra care interpretează rolul Sofiei, a fost aleasă din 800 de persoane când avea doar 5 ani. Regizorul filmului, Christophe Honoré, a afirmat că „tânăra actrița a fost suficient de puternică pentru un astfel de film și și-a dat seama din prima clipă că o să fie un partener puternic pentru nivelul de muncă ce trebuie depus'.

aventurile-sofiei-foto-2

„Aventurile Sofiei' se bazează pe scrierile Contesei de Segur, fiind o ecranizare pentru toate vârstele.

Puteți vedea trailerul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare