; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sunt celebru, scoate ma de aici

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe la Pro TV pe 16 februarie

03 February 2015

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' va debuta luni, 16 februarie, la Pro TV. Timp de 21 de zile, de la ora 20.30, 12 vedete din România vor fi puse în situații extreme.

Sunt celebru, scoate-ma de aici

Pro TV va transmite zilnic, de luni până duminică, în direct din jungla africană, aventurile prin care vor trece participanții. Cabral Ibacka și Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participanții, probele și le vor arăta condițiile neprielnice din jungla africană.

În echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici! se alătură și Oana Tache. Ea va fi cea care va ține la curent publicul din România cu aventurile din Africa de Sud.

“Imi place la nebunie să călătoresc, iar începutul lui 2015 mi-a făcut o surpriză exotică și extremă deopotrivă! (…) va fi o experiență unică atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de producție. Sunt sigură că limitele fiecăruia dintre noi vor fi puse la încercare și că în asta va consta și frumusețea show-ului. Iubesc adrenalina, iar “Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” asta înseamnă!”, spune Oana Tache despre experiența prin care urmează să treacă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare