Homepage  / Seriale coreene

Credeți în magie? Netflix lansează serialul coreean „Sunetul magiei”

Credeți în magie? Netflix lansează serialul coreean „Sunetul magiei”

de Mioara Tronaru,

După miniseria „Lovestruck in the City” (2020), actorul și cântărețul sud-coreean Ji Chang-Wook (34 de ani) revine la Netflix cu „Sunetul magiei”, în original „The Sound of Magic” (2022), un serial coreean muzical.

O tânără care vrea să crească

Povestea din „Sunetul magiei” este un pic pe dos față de cea a lui Peter Pan. Aici, avem de-a face cu o tânără care se grăbește să fie adult…

Yoon A-Yi (Choi Sung-Eun) este încă la școală, dar, în același timp, se întreține pe sine și pe sora sa mai mică, împărțindu-se între învățat și mai multe job-uri part-time. Habar nu are ce s-a ales de părinții ei.

Tatăl și-a luat tălpășița de-acasă din cauza creditelor, iar mama a plecat și ea apoi. Dar în ciuda vieții grele, Yoon A-Yi este capabilă să se mențină printre colegii de top la școală, de multe ori intrând în competiție cu Na Il-Deung (Hwang In-Yeop), de care s-a cam și îndrăgostit un pic.

Asta nu înseamnă că nu îi e greu. Cea mai mare dorință a tinerei este să crească mai repede ca să-și poată lua o slujbă stabilă.  Într-o zi însă, Yoon A-Yi îl întâlnește pe magicianul Lee Eul (Ji Chang-Wook) într-un parc de distracții. Acesta este un personaj misterios, care e gata să facă show pentru oricine crede în magie.

Abracadabra!

„Sunetul magiei” este adaptarea webcom-ului „Annarasumanara” (cuvântul echivalent pentru „abracadabra” din română), semnat de Ha Il-Kwon.

Este o dramă muzicală cu elemente de fantezie care spune o poveste neașteptată și încântătoare despre maturizare. Despre personajul interpretat de el, actorul Ji Chang-wook a spus: „Lee Eul este un personaj misterios, care cu siguranță va intriga spectatorii. Pentru el, linia dintre viciu și virtute este irelevantă, trăindu-și viața în lumea sa, după reguli proprii”.

Actorii din „Sunetul magiei”

Ji Chang-Wook este unul dintre actorii cei mai buni din Coreea de Sud. Poate fi văzut pe Netflix în drama istorică „The Empress Ki” (2013), serialele de acțiune „Healer” (2014) sau „The K2” (2016), comedia romantică „Suspicious Partner” (2017) sau în miniseria „Lovestruck in the City” (2020).

Choi Sung-Eun, care interpretează personajul principal feminin, este o actriță în ascensiune, aflată la începutul carierei. Yoon A-Yi este al doilea ei rol principal într-un serial, după cel din „Beyond Evil” (2021).

„Sunetul magiei” are premiera pe 6 mai 2022, pe Netflix.

Trailer „Sunetul magiei”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton