; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rectify00

Sundance Channel va difuza al treilea sezon al serialului “Rectify”

30 September 2015

Sundance Channel a anunţat premiera exclusivă al celui de-al treilea sezon al serialului dramatic original, Rectify' pe 4 octombrie de la ora 23.00.

Rectify00

Serialul cu şase părţi continuă povestea tulburătoare a deţinutului condamnat la moarte care a fost eliberat din închisoare după 19 ani.

Rectify' urmăreşte viaţa lui Daniel Holden (Aden Young), care se întoarce în micuţul oraş în care a copilărit în Georgia, după ce a ispăşit o condamnare de aproape două decenii ce urma să se sfârşească prin moarte. După ce şi-a petrecut aproape întreaga viaţă de adult aşteptând să moară, Daniel trebuie să găsească acum o cale să se împace cu trecutul şi să lupte pentru o viaţă normală' cu speranţa unui viitor. Încă încercând să se adapteze la noile rutine ale lumii moderne, Daniel îi afectează pe toţi cei cu care intră în contact, de la familia sa destrămată până la cei care lucrează pentru a-l proteja, precum şi cei care sunt împotriva lui pe partea de lege şi ordine.

Rectify0

Sezonul trei din “Rectify” reia acţiunea fix de unde a rămas în sezonul doi, chiar din după-amiaza pledoariei lui Daniel. Oare înţelegerea va fi acceptată? Va fi Daniel forţat să îşi părăsească oraşul? Şi când corpul unei persoanei dispărute va fi descoperit, oamenii legii se vor întoarce iar către el pentru a afla răspunsuri? Sora devotată a lui Daniel, Amantha, încearcă să îşi trăiască propria viaţă. Între timp, Ted Jr şi Tawney, fratele vitreg a lui Daniel şi soţia sa, se luptă în încercarea de a salva căsnicia lor. Janet şi Ted Sr, mama şi tatăl vitreg al lui Daniel, se află de asemenea sub presiunea datorată acţiunilor sale.

Rectify1

Un maraton cu al doilea sezon din Rectify' se va difuza vineri şi sâmbătă, 2 şi 3 octombrie, de la ora 14.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare