Homepage  / Vedete româneşti

Suma impresionantă pe care o plătește CRBL pentru școala fiicei sale. „Foarte mulți bani, fără transport, mâncare”

Suma impresionantă pe care o plătește CRBL pentru școala fiicei sale. „Foarte mulți bani, fără transport, mâncare”
7

de Redactia Tvmania

CRBL se numără printre vedetele care au ales să își înscrie copilul la o școală privată. Fiica artistului, care a împlinit luna trecută 13 ani, primește din partea părinților toată atenția de care are nevoie, iar CRBL a recunoscut recent suma impresionantă de bani pe caree o investește an de an în educația Alessiei.

Invitat în podcastul lui Jorge, CRBL a dezvăluit detalii despre cariera lui, dar nu s-a ferit nici să aducă în discuție viața de familie. Artistul a spus că și înainte să părăsească România, în urmă cu câțiva ani, fiica lui mergea tot la o școală privată.

De ce preferă CRBL să plătească atât de mult pentru școala fiicei sale

De curând, CRBL s-a întors alături de familia sa din Spania, iar Alessia a fost înscrisă la aceeași școală la care a învățat întotdeauna. Potrivit artistului, taxele școlare pentru un an școlar se ridică la aproape 15.000 de euro.

„Foarte mulți bani. Cred că 15.000 s-a făcut anul ăsta. Fără transport, mâncare și alte lucruri. Este la ISB. Este la International School of Bucharest de la 5 ani. M-au luat, eram la Te cunosc de undeva, într-un sezon și a fost o discuție băiețească despre mașini și m-a luat că merg cu tractorul ăla, să-mi iau o mașină mai bună. Atunci am spus că pot să iau ce mașină vreau, mașina nu este nimic altceva decât un consumabil și aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea”, a spus CRBL.

crbl-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce hobby-uri are fiica lui CRBL

La cei 13 ani ai săi, Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL, a preluat din pasiunile părinților săi, manifestând un interes deosebit pentru muzică și dans  având mereu dorința de a experimenta lucruri noi.

 „Îi place să cânte, să danseze, mai nou îi place să filmeze și să își editeze videourile, îi place tot ce ține de unboxing, îi place să citească, experimentează lucruri noi, cum ar fi să învețe să vorbească mandarină.Pot spune că îmi seamănă cumva”, a declarat CRBL despre fiica lui, potrivit Wowbiz.

CRBL a declarat că nu se îngrijorează cu privire la deciziile pe care fiica sa le va lua în viitor.

„Nu îmi fac griji ca alți tați de fete. Eu sunt convins că i-am dat o educație suficient de bună Alesiei încât să poată să ia cele mai înțelepte decizii în viață, dar anturajul are întotdeauna ceva de spus și… trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile. Suntem aproape de ea în tot ceea ce face și o susținem”, a a mai precizat artistul într-un interviu acordat revistei VIVA.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton