; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley gina pistol (3)

Suma impresionantă pe care a cheltuit-o Smiley pentru fetița sa

25 March 2021

De 2 săptămâni viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat total. Venirea pe lume a fiicei lor le-a schimbat universul, iar acum cei doi proaspeți părinți se dedică timpului petrecut în familie, departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, înainte de nașterea micuței Josephine Ana, Gina și Smiley au fost mai bine de o lună în pregătiri intense. Cei doi au scos sume considerabile din buzunar pentru a pregăti temeinic camera fiicei lor, dar și renovarea restului casei. Casă care inițial a fost pregătită și amenajată de Smiley din vremea burlăciei sale, la un moment dat artistul locuind chiar cu fratele său Filip. 

Cu toate acestea, relația și ulterior sarcina Ginei l-au determinat pe artist să se supună și dorințelor și nevoilor partenerei sale pentru a transforma casa într-un cămin perfect pentru noii membri ai familiei. 

 Vezi galeria foto >

 

Câți bani a cheltuit Smiley pentru micuța Josephine Ana

Conform celor de la Impact, Smiley a fost nevoit să-și schimbe casa radical. Reamenajările au fost realizate în întreaga locuință a artistului. Pentru a evita gălăgia, Smiley și-a izolat fonic biroul, locul de creație pe care îl folosește atunci când nu se duce la studio. De asemenea, din motive de igienă, mobila din întreaga casă a fost schimbată, iar bucătăria a fost renovată complet. Modificările au constat și în schimbarea scării interioare a casei, cât și la întrebuințarea caselor. Pentru toate acestea, Smiley a scos din buzunar mai bine de 40.000 de euro. 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare