; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kardashian

Suma fabuloasă pe care Kim Kardashian a cheltuit-o cu ocazia împlinirii a 40 de ani

30 October 2020

Kim Kardashian a schimbat prefixul anul acesta, iar pentru a marca evenimentul, vedeta a dorit să își sărbătorească ziua de naștere alături de familie și de prietenii apropiați. Așa că, a invitat peste 40 de persoane pe o insulă exotică.

 

 Toți invitații au zburat cu un avion privat până la destinație și au fost nevoiți să stea în carantină timp de două săptămâni înainte de marele eveniment. În plus, Kim a mărturisit și că au făcut mai multe teste pentru a depista dacă sunt infectați cu noul coronavirus. Mai mult decât atât,potrivit publicației PageSix, aceasta ar fi cheltuit pentru toată această vacanță pentrecută în Tahiti nu mai puțin de 1 milion de dolari.  Invitații fost tratați cu o serie de mese fastuoase, vizite la spa și excursii ghidate prin insula luxuriantă, cunoscută local ca Atolul Tetiaroa și renumită pentru uimitoarea sa lagună albastră.

Postarea pe care Kim Kardashian a făcut-o cu această ocazie a stârnit un val de acuze și de nemulțumiri. Oamenii s-au arătat deranjați de postarea vedetei, reamintindu-i că întreaga populație trece printr-o criză atât sanitară, cât și economică, ce a dus la moartea a peste un milion de oameni, dar și la pierderea a milioane de locuri de muncă.

„40 de ani și mă simt umilă și binecuvântată. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi, mai ales în această perioadă, care ne reamintește care sunt lucrurile care contează cu adevărat. Nu am putut să mă gândesc la un mod mai bun de a-mi petrece ziua de naștere în acest an, decât acela de a fi alături de oamenii care m-au ajutat să devin femeia care sunt astăzi. Înainte de COVID, cred că niciunul dintre noi nu aprecia cu adevărat simplul lux de a putea călători și de a fi alături de familie și prieteni într-un mediu sigur„, a scris Kim Kardashian.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

40 and feeling so humbled and blessed. There is not a single day that I take for granted, especially during these times when we are all reminded of the things that truly matter. For my birthday this year, I couldnt think of a better way to spend it than with some of the people who have helped shaped me into the woman I am today. Before COVID, I dont think any of us truly appreciated what a simple luxury it was to be able to travel and be together with family and friends in a safe environment. After 2 weeks of multiple health screens and asking everyone to quarantine, I surprised my closest inner circle with a trip to a private island where we could pretend things were normal just for a brief moment in time. We danced, rode bikes, swam near whales, kayaked, watched a movie on the beach and so much more. I realize that for most people, this is something that is so far out of reach right now, so in moments like these, I am humbly reminded of how privileged my life is. #thisis40

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim a primit un cadou special din partea soțului ei, Kanye West 

Deși părea că artistul nu o mai poate impresiona cu nimic pe Kim, iată că surpriza pe care acesta i-a pregătit-o cu ocazia zilei sale de naștere, a depășit cu mult imaginația tuturor: o hologramă a lui Robert Kardashian, tatăl lui Kim.

Vedeta reality show-ului Keeping Up With the Kardashians a postat pe contul său de Instagram un clip video în care putem vedea o hologramă extrem de reală a tatălui său, care îi transmite un mesaj emoționant.

 „Continuă tot ceea ce faci, Kimberly. Ești un suflet frumos. Vreau să știi că sunt foarte mândru de tine și că sunt mereu alături de tine', a fost o parte din mesajul transmis.

 

Kim Kardashian mărturisește că a fost o surpriză extrem de emoționantă, atât pentru ea, cât și pentru familia sa, pe care nu o vor uita niciodată. „E atât de reală și ne-am uitat la ea de nenumărate ori, cu lacrimi în ochi și plini de emoție. Nu pot descrie ce înseamnă asta pentru mine, pentru surorile mele, fratele meu, mama mea și prietenii noștri apropiați. Îți mulțumesc mult Kanye pentru această amintire care va dura toată viața', a scris Kim în

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare