Homepage  / Vedete româneşti

Suma uriașă de bani pe care Jorge a pierdut-o. În ce afacere a investit. „Încă mai simt o mică durere”

Suma uriașă de bani pe care Jorge a pierdut-o. În ce afacere a investit. „Încă mai simt o mică durere”
11

de Roxana Mirea,

Jorge a vorbit despre pierderea financiară pe care a suferit-o. În prezent, artistul este pe val. El a fost implicat în mai multe proiecte TV, găzduiește un podcast, dar a intrat și în domeniul afacerilor cu imobiliare. Ei bine, lucrurile nu au stat mereu atât de bine, iar Jorge a dezvăluit care este suma pe care a pierdut-o. 

Suma uriașă de bani pe care a pierdut-o Jorge 

Jorge este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și oameni de televiziune de la noi. Recent, el s-a implicat și în afaceri cu imobiliare. Totuși, a existat o perioadă în care a pierdut o sumă extraordinară de bani. Jorge a acordat un interviu, în care a vorbit despre rolul din filmul „Vama Veche Retreat”, dar și despre cât de greu i-a fost când a pierdut 350.000 de euro. 

„350.000 de euro, cam așa. A durut și pot să-ți spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. Încerc să se facă cât mai mică. M-a durut atunci, în perioada respectivă. 

A fost în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani. De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur, vă aștept la mare!”, potrivit Cancan

„Deoparte nu e bine să pui bani, pentru că se devalorizează rapid. Treaba asta cu pusul banilor la ciorap sau la saltea nu mai funcționează. Banii dacă îi ții, se duc, în șase ani nu-i mai ai”, a mai adăugat Jorge. 

Jorge 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Jorge s-a lansat în domeniul imobiliarelor

În paralel cu activitatea sa în media, Jorge s-a implicat și în domeniul imobiliar. A achiziționat cinci garsoniere în Mamaia Nord, pe care le oferă acum spre închiriere doritorilor.

Garsonierele sunt complet utilate și au fost decorate conform recomandărilor unui designer de interior, astfel încât luxul să fie evident în fiecare detaliu.

„Sunt 5 studiouri poziționate pe prima linie la mare, pe plaja Mamaia Nord-Năvodari. Studiourile au pat matrimonial și canapea extensibilă, sunt gândite pentru patru persoane cu bucătărie complet utilată, mașină de spălat, fier de călcat și televizor care se învârte 360 de grade pentru o vacanță perfectă la malul mării. La etajul 9 aveți saună, jacuzzi, dar și sală de fitness. Dacă veniți la noi, beneficiați de toate beneficiile complexului”, a povestit Jorge.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton