; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleymazare e invitatul special al lui Toni Grecu, diseară, la SRC

Suleymazăre e invitatul special al lui Toni Grecu, diseară, la SRC

18 December 2013

Miercurea aceasta la Pro TV, de la 20.30, în ultima ediție SRC din sezon, Toni Grecu se întâlnește cu nimeni altul decât Suleymazăre Prolificul (Cosmin Natanticu).

[Not a valid template]

Simpaticul personaj vine la “€œServiciul Român de Comedie” pentru a uita de drama pe care o trăiește, aceea de a i se naște numai fete și nici un moștenitor. Acesta face o chemare către toți românii și afirmă că cine îi va da un băiețel care să-i moștenească imperiul va primi în schimb un apartament în Fustanbul, o barcă cu motor pe Dardanele și bacșiș, jumătate din avere. Mai mult, Suleymazăre e decis să deschidă în România prima școală de cadâne și le propune politicienilor să își facă un harem pentru că asta e singura posibilitate să rămână în politică până la adânci bătrâneți.

Tot în ultima ediție, SRC prezintă un reportaj unic realizat în localitatea Deveselu, unde ajung cetatentii din localitatea vecină și aruncă cu pietre în radere, de ciudă că americanii nu și-au făcut bază la ei, ci în Deveselu. Iar Victor Ponta (Iulian Postelnicu) stă de vorba cu doi români (Cosmin Natanticu și Andreea Doinea) și le explică situația din Roșia Montană.

Cei doi români sunt bucuroși să afle că acolo se află un zăcământ de ghiuluiri, iar la întrebarea cât aur dentar este la Roșia Montană, Ponta îi liniștește pe cei doi și le zice să meargă acolo, să ia o gură, două de pământ și să mestece bine că aurul le va rămâne între dinți.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare