; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman Magnificul   sub domnia iubirii_sezonul 4

„Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” revine la tv joia aceasta

01 September 2014

De joi, 4 septembrie, la Kanal D începe ultimul sezon din „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'. Al patrulea sezon al serialului care a fost difuzat în peste 40 de țări și a avut succes uriaș în țări precum Turcia, Franța, Serbia, Bulgaria, Rusia, Slovacia, Libia, teritorii din Orientul Mijlociu va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00.

Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii_sezonul 4

Cel de-al patrulea sezon conține punctul culminant al întregii narațiuni și deznodământul unei epopei care vă poartă în culisele pentru putere în Orientul secolului al XVI-lea, când otomanii amenințau creștinătatea și deveniseră o superputere a lumii. Sultanul Suleyman alege între putere și iubirea pentru familie și își ucide fiul, pe Mustafa. Această decizie va declanșa o serie de evenimente dramatice.

Ce se întâmplă în ultimul sezon

Acțiunea din acest ultim sezon are ca punct central planul de asasinare a lui Hureem (Vahide Percin Gordum), pus la cale de Căpitanul Piri (Arif Erkin), susținătorul din umbră al lui Mustafa (Mehmet Gunsur) la tron. În urma unei ambuscade în care este prinsă soția Sultanului, Hurrem scapă cu viață, dar nu și Jupâneasa Afife (Sabina Toziya).

Întors de pe câmpul de luptă, Sultanul (Halit Ergenc) este foarte bolnav și toți cred că i se apropie sfârșitul. Suleyman ordonă să fie chemat la Palat fiul său, Mustafa. Crezând că aceasta este ultima dorință a Sultanului, Hurrem îi cere lui Rustem (Ozan Guven) să îndeplinească ordinul lui Suleyman. Conștientă de puterea pe care o are Mustafa asupra tatălui său, Hurrem și Rustem pun la cale asasinarea acestuia.

Cu ajutorul marelui vizir și a fiicei sale Mihrimah (Pelin Karahan), Hurrem ticluiește o scrisoare ca și cum aceasta ar fi fost trimisă de Mustafa. În această misivă, fiul Sultanului solicită ajutor Șahului Persiei pentru a-l detrona pe tatăl său. Interceptând falsa scrisoare, care poartă sigiliul lui Mustafa, Suleyman crede că fiul său l-a trădat. Temându-se de o rebeliune, ordonă asasinarea acestuia.

Ienicerii deplâng moartea lui Mustafa și cer moartea lui Rustem, cel pe care ei îl consideră vinovat de moartea Prințului Mustafa. După executarea fiului său, Suleyman are remușcări și suferă cumplit.

Moartea lui Mustafa îl afectează și pe Cihangir (Tolga Saritas), care moare de inimă rea. Victimă a durerii insuportabile este și Mihrunisa (Berrak Tuzunatak), care se sinucide, în văzul tuturor, la Palatul Sultanului. Soțul Sultanei Fatma, Pașa Kara Ahmed, devine mare vizir, dar la scurt timp, acesta este executat pentru că este suspectat că ar fi instigat un grup de rebeli împotriva Prințului Bayazid. Fatma (Meltem Cumbul) plănuiește uciderea lui Hurrem, însă Sultanul intervine în ultimul moment, salvând viața soției sale și izgonind-o, pentru totdeauna, din palat, pe sora sa. Selim (Engin Ozturk) și Bayazid (Aras Bulut Iynemli) se întorc în sangeacurile lor, iar o cadână nouă, pe nume Defne, cucerește inima lui Bayazid. Din ordinul lui Nurbanu, Defne încearcă să îl otrăvească pe Bayazid.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare