; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman Magnificul

“Suleyman Magnificul” se întoarce, diseară, la TV

14 January 2013

Cel de-al doilea sezon al serialului fenomen Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii' (întrerupt în perioada Sărbătorilor) reîncepe de astăzi la Kanal D. Conspiraţiile, trădările şi poveştile de dragoste vor continua la curtea sultanului Suleyman, interpretat ireproşabil de Halit Ergenç.

Hurrem (Meryem Uzerli) îşi simte tot mai periclitată poziţia de favorită, lupta dintre ea şi Ibrahim se ascute, în vreme ce Suleyman e tot mai suspicios cu oamenii săi de încredere. Isabella Fortuna, prinţesa Castiliei ţinută ostatică, este din ce în ce mai plăcută de sultan şi, evident, din ce în ce mai antipatizată de Hurrem. Dragostea dintre Ibrahim şi Hatice are parte de tot mai multe încercări, generate atât de misiunile în teritorii îndepartate ale lui Ibrahim, cât şi de sentimentul de însigurare pe care îl simte acesta.

În ceea ce priveşte relaţia dintre Hurrem şi Suleyman din acest sezon, actorul Halit Ergenç a declarat pentru cel mai recent număr din TV Satelit:

Hurrem este mereu la pândă, în gardă. Ea nu este numai îndrăgostită de Suleyman, ci e şi conştientă că influenţa ei nu trebuie să se diminueze nici o clipă, ci, dimpotrivă, să sporească. Hurrem trăieşte o iubire destul de chinuitoare pentru că raţiunea trebuie să fie prezentă în permanenţă în viaţa ei.

Pentru Suleyman, Hurrem e un sprijin, e mama copiilor lui, dar şi femeia de care este îndrăgostit. Faptul că se iubesc nu îi scuteşte însă de tot felul de întrebări chinuitoare'.

La începutul anului 2013, actorii din serial au reluat filmările la cel de-al treilea sezon, care este difuzat în prezent în Turcia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare