; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman Magnificul,  faţă în faţă cu un domnitor român

Suleyman Magnificul, faţă în faţă cu un domnitor român!

03 September 2013


Al treilea sezon al serialului Suleyman Magnificul', care începe diseară, la ora 20.00, la Kanal D, aduce intrigi şi răsturnări de situaţie la curtea sultanului otoman.

Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) şi a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut între timp şi este atuul cel mai important al lui Hurrem în lupta pentru afirmarea fiilor ei. Prieteniile se transformă în lupte pe viaţă şi pe moarte, intrigile din harem se ţes periculos de-a lungul episoadelor, astfel încât istoria Imperiului se scrie cu sânge.

În plus, în acest sezon, Suleyman Magnificul se întâlneşte cu un domnitor român. Ce personaj din istoria României va ajunge în faţa sultanului în genunchi, sărutând întâi scaunul, după care mâna acestuia, veţi afla urmărind cel de-al treilea sezon al serialului Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii'.

Serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” va fi difuzat de Kanal D doar marţea, până când se va termina “Iffet” (serial care e difuzat lunea). Pentru că „Iffet', serialul care a intrat pe tronsonul lui „Suleyman' (lunea şi marţea seara) la începutul lui mai a prins foarte bine la public (cu o medie de 700.000 de telespectatori în mediu urban, pe minut), şefii de la Kanal D au decis să îl lase şi pe acesta în grila de toamnă, în zilele de luni, până când va ajunge la final (în luna octombrie).

Cel de-al treilea sezon „Suleyman Magnificul' va fi ultimul sezon în care apare actriţa Meryem Uzerli, interpreta lui Hurrem, care a părăsit filmările acum câteva luni din cauza unei puternice depresii.

Citeşte şi:

Pelin Karahan îşi face debutul în Suleyman'

FOTO: Ce se întâmplă în noul sezon Suleyman'

Iffet joacă în seria a treia din Suleyman Magnificul'

FOTO: Meryem Uzerli a fost înlocuită cu Vahide Gördüm

Care e secretul frumuseţii lui Hurrem din Suleyman'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare