; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman Magnificul   pentru luni 1

Suleyman descoperă cine a răpit-o pe Hurrem

11 April 2014

În episodul de azi din serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', Suleyman continuă să treacă prin clipe dramatice.

Suleyman - Halit Ergenc

Odată cu pierderea sultanei Hurrem se pare că şi puterea sa a dispărut. Suleyman este devastat, se afla într-o depresie profundă şi nu îşi poate ascunde suferinţa cumplită, cauzată de dispariţia soţiei sale. Cel mai grav este faptul că Sultanul nu se mai implică în problemele statului, ceea ce îi pune în pericol tronul, iar situaţia poate deveni foarte gravă pentru întregul Imperiu Otoman. Singura care îl poate ajuta, pentru moment, este Mihrimah, fiica sa.

Printul Mustafa şi sultanele Mahidevran, Hatice şi Sah sunt principalele persoane acuzate de fiica Sultanului, Mihrimah, că i-ar fi întins o capcană mamei sale, iar Suleyman a dat ordin ca toţi cei din Palat, în special cei acuzaţi de fiica sa, să fie chestionaţi la sânge de Boierul Malkocoglu şi Paşa Rustem. Profitând de haosul creat în Palat şi de lipsa Sultanei Hurrem, Mahidevran pune la cale uciderea prinţului Mehmet. Hatice, în mod surprinzător, după ani în care şi-a urat fratele pentru că l-a ucis pe Ibrahim, îi cere acestuia împăcarea.

După îndelungi căutari este găsit şi adus în faţa sultanului cel care a atras-o în cursă pe Hurrem, spunându-i că Prinţul Selim este bolnav. Cu ajutorul Paşei Rustem, Suleyman află cine este vinovat de dispariţia sotiei sale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare