; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mare

Şükrü Özyıldız, „Steaua sufletului”, joacă intr-un nou serial. Cine este partenera lui

28 March 2018

Şükrü Özyıldız, protagonistul serialului „Steaua sufletului', care a fost difuzat de Kanal D în toamna anului trecut, va putea fi văzut în curând la postul turcesc Start TV într-o producţie plină de acţiune, „Nefes Nefese' („Fără suflare'). În noul serial, Şükrü o are ca parteneră pe Melisa Şenolsun (Sude din „Preţul dragostei'). Alături de cei doi joacă şi Uğur Yücel (pe care îl ştiţi din „Intrusul' şi care este şi regizorul serialului).

Serialul spune povestea unei tinere pe nume Rüya (Melisa Şenolsun), fiica unui bărbat puternic, Ayaz (Uğur Yücel). Rüya află că mama ei trăieşte în Siria şi ca să treacă graniţa plănuieşte o căsătorie de convenienţă cu Boran (Nik Xhelilaj). Ajunsă la destinaţie, Rüya îl cunoaşte pe Yusuf (Şükrü Özyıldız), care îi schimbă viaţa.

Şükrü Özyıldız (30 de ani), îndrăgitul actor cu origini turceşti şi greceşti, este un împătimit al sporturilor de contact. Încurajat de tatăl său să practice sport de performanţă, Şükrü a ajuns să facă Muay Thai şi Jiu-Jitsu Brazilian, activităţi pentru care a călătorit în Portugalia, unde a participat la numeroase competiţii de gen. Către profesia de actor, Şükrü s-a orientat mai târziu. Aflat departe de casă, pe meleaguri portugheze, el a început să cocheteze şi cu modelling-ul şi tot atunci a început să joace în diverse piese de teatru şi reclame TV. Primul său rol a fost în 2011, în serialul „Derin Sular'.

Şükrü a mai fost văzut la noi şi în serialele „Iarna răzbunării' şi „Dragoste la prima vedere'. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, actorul este logodit cu stilista Rabya Yaman, cei doi urmând să se căsătorească anul acesta, anunţă posta.com.tr.

Sursa foto: https://www.startv.com.tr/

Vedeţi aici trailerul serialului „Nefes Nefese':

 

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare