; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sukru Ozyildiz   rol Ozan   Dragoste la prima vedere   Kanal D

Sukru Ozyildiz (“Dragoste la prima vedere”): “Nu pot avea o relație cu o femeie neîngrijită”

18 July 2014

Actorul Sukru Ozyildiz, interpretul personajului Ozan din serialul „Dragoste la prima vedere', difuzat la Kanal D, este foarte atent la femeia de care se îndrăgostește.

Sukru Ozyildiz - rol Ozan - Dragoste la prima vedere - Kanal D

Sukru se poate lăuda cu faptul că își poate alege, după bunul plac, femeia care să îi stea alături. Actorul a mărturisit ziariștilor turci că nu are un model de femeie, după care tânjește însă, obligatoriu, aceasta trebuie să fie atentă la felul în care apare în societate.

Eu sunt un bărbat care acordă atenție aspectului sau fizic și când spun asta mă refer la faptul că sunt atent ca atunci când apar în lume să fiu bine îngrijit, prezentabil. Fac sport și am grijă la ceea ce mănânc, iar toate acestea se văd. Îmi doresc ca femeia de lângă mine să îmi semene din acest punct de vedere, iar atunci când simte nevoia, să apeleze la tratamente antiîmbătranire sau să recurgă la activități de îmbunătățire a aspectului său fizic. Sunt foarte pretențios în acest sens și nu pot avea o relație cu o femeie neîngrijită.'

Pe Sukru Ozyildiz îl puteți urmări în serialul Dragoste la prima vedere', în rolul lui Ozan, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare