; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sukru Ozyildiz personaj Ozan    Dragoste la prima vedere   Kanal D

Sukru Ozyildiz (“Dragoste la prima vedere”): “Frumusețea fără inteligență e nulă!”

26 June 2014

Sukru Ozyildiz, actorul care interpretează rolul principal masculin din serialul Dragoste la prima vedere', difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, consideră că frumusețea nu este suficientă într-o relație.

Sukru Ozyildiz personaj Ozan  - Dragoste la prima vedere - Kanal D

Sukru Ozyildiz, în vârstă de 26 de ani, a fost întrebat într-un interviu recent dacă frumusețea l-a ajutat iîn carieră.

Chiar dacă unii dintre colegii mei sau fanii serialului mă consideră frumos, eu cred că asta nu este suficient. Frumusețea contează, ca o primă impresie, însă, dacă, spre exemplu, unei fete frumoase nu i se poate și puțin creier, este degeaba. Frumusețea fără inteligență e nulă. Rămâi doar o față frumoasă, iar acest lucru nu este de ajuns în viață. Este la fel și în cazul bărbăților frumoși', a răspuns actorul.

Sukru Ozyildiz este specialist în Muay Thai (box thailandez – n.r.) și Jiu Jitsu (artă marțială japoneză – n.r.). Actorul povestește cum a ajuns să le practice:

Tatăl meu a fost cel care m-a îndrumat către lupte. Eu am fost un copil hiperactiv și tata s-a gândit că cel mai bun lucru pentru consumarea energiei de care dădeam dovadă era să . Am practicat Muay Thai și Jiu Jitsu și am participat la nenumărate concursuri de gen, mai ales în Portugalia. În Turcia, luptele nu sunt văzute ca un sport, ci ca ceva rău, o bătaie', spune Sukru Ozyildiz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare