; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Şükrü Özyildiz

Şükrü Özyildiz are o nouă iubită. Cu cine se iubește actorul din serialul turcesc „Steaua sufletului”

19 April 2019

Actorul Şükrü Özyildiz (31 de ani), pe care îl ştiţi din serialele turceşti „Iarna răzbunării' şi „Steaua sufletului', şi-a găsit o nouă iubită odată cu cel mai recent proiect al său, muzicalul Alice'. 

Conform gunceldiziprogram.com, aceasta se numeşte Hurihan Murphy şi este fiica lui Beyhan Murphy (coregrafa muzicalului) și a cântărețului rock Peter Murphy. Şükrü şi Hurihan nu se mai ascund de ochii curioşilor, ei fiind surprinşi de paparazzi sărutându-se cu foc în plină stradă.

Şükrü s-a iubit în trecut cu actriţa Şükran Ovali, interpreta lui Ayşe din serialul „Furtună pe Bosfor' de la Kanal D, dar şi cu o stilistă, Rabya Yaman, cu care trebuia să se căsătorească, conform apropiaţilor.

Actorul a fost pasionat de sport în adolescenţă. Încurajat de tatăl său să practice sport de performanţă, Şükrü a ajuns să facă Muay Thai şi Jiu-Jitsu Brazilian, activităţi pentru care a călătorit în Portugalia, unde a participat la numeroase competiţii de gen.

Către actorie Şükrü s-a orientat mai târziu. Aflat departe de casă, pe meleaguri portugheze, el a început să cocheteze şi cu modelling-ul şi tot atunci a început să joace în diverse piese de teatru şi reclame TV. Primul său rol a fost în 2011, în serialul „Derin Sular'.

Cel mai recent proiect tv al său a fost serialul de acţiune „Nefes Nefese', în care i-a dat replica Melisei Senolsun şi care a fost difuzat în Turcia de Star TV anul trecut. Producţia nu a fost însă un succes, fiind anulată după 10 episoade.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare