Homepage  / Vedete străine

Suki Waterhouse, cu burtica de gravidă la vedere, la premiile Emmy 2024. Iubita lui Robert Pattinson a spus de ce a fost dificil să-și îmbrace rochia

Suki Waterhouse, cu burtica de gravidă la vedere, la premiile Emmy 2024. Iubita lui Robert Pattinson a spus de ce a fost dificil să-și îmbrace rochia
10

de Roxana Mirea,

Suki Waterhouse a avut o apariție spectaculoasă la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy. Iubita lui Robert Pattinson, care este însărcinată pentru prima oară, spune că a întâmpinat dificultăți în a îmbrăca rochia. Ea a spus că rochia a fost  „dificil de asamblat”, având în vedere sarcina ei.  

Suki Waterhouse, apariție de zile mari la premiile Emmy 2024 

Suki Waterhouse își arată burtica de graviduță! Luni, actrița în vârstă de 32 de ani a participat la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy, iar burtica ei a fost expusă în întregime într-o rochie roșie uimitoare, cu spatele gol. 

Această rochie a fost, de fapt, dificil de asamblat”, a declarat Waterhouse pentru ET. „Chiar a trebuit să o dezasambleze și să o reproiecteze pentru a o face să se potrivească.”  

Iubita lui Robert Pattinson a spus că „are o zi foarte bună”, deși a precizat: „După Emmy, o să stau întinsă.” 

Suki Waterhouse, apariție de zile mari la premiile Emmy 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Waterhouse este una dintre vedetele miniseriei „Daisy Jones & The Six”, difuzată de Prime Video, care a fost nominalizată la categoria „Outstanding Limited or Anthology Series”. Colega ei, Riley Keough, a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol principal într-o miniserie sau film. 

Pe lângă sezonul premiilor, este o perioadă interesantă pentru Waterhouse și logodnicul ei, Robert Pattinson. În octombrie anul trecut, o sursă a declarat pentru ET: „Suki Waterhouse și Rob Pattinson așteaptă primul lor copil împreună. Ea este atât de fericită, entuziasmată și apreciază această experiență. Suki și Rob sunt adorabili împreună. Waterhouse a confirmat sarcina în luna următoare. 

Apoi, în decembrie, Waterhouse și Pattinson au stârnit zvonuri de logodnă. O sursă a confirmat vestea fericită pentru ET mai târziu în acea lună: „Sunt incredibil de fericiți și entuziasmați pentru viitorul lor împreună ca și cuplu și familie.” 

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima datăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton