Homepage  / Vedete româneşti

Suferința care a făcut-o pe Angela Similea să albească complet peste noapte: „A fost o cumplită luptă să mă despart de el”

Suferința care a făcut-o pe Angela Similea să albească complet peste noapte: „A fost o cumplită luptă să mă despart de el”

de Cristina Țapu,

Angela Similiea, în vârstă de 77 de ani, nu mai are nevoie de vreo prezentare. A făcut istorie datorită hiturilor sale muzicale. Însă, în spatele ușilor închise, artista s-a confruntat cu multe dezamăgiri și a suferit nespus. Recent, ea a povestit despre momentul care a marcat-o profund și a făcut-o să albească peste noapte.

Angela Similiea a albit peste noapte din cauza unei suferințe profunde


Angela Similea a discutat despre unul dintre cele mai dificile momente din trecutul său, petrecut acum două decenii, care i-a provocat un șoc atât de puternic încât artista a albit complet peste noapte. Decizia unicului ei fiu de a emigra în Statele Unite ale Americii i-a generat o suferință intensă.

Angela Similea a suferit nespus atunci când unicul ei fiu a decis să plece în Statele Unite ale Americii

Angela Similea și fiul ei au o relație deosebită, motiv pentru care artista a fost profund afectată atunci când Sorin a decis să părăsească România, în speranța unei vieți mai bune la mii de kilometri de casă, tocmai în Statele Unite ale Americii. Sorin Hilgen este fiul din a doua căsătorie a artistei, cu chitaristul Sorin Movileanu. Mai târziu, el a fost adoptat de al treilea soț al Angelei Similea, omul de afaceri Jan Christian.

Unicul fiu al Angelei Similea a decis să se mute în Statele Unite ale Americii, acum mai bine de un deceniu


Angela Similea a trăit o suferință profundă acum 20 de ani, când fiul ei, unicul copil, a luat decizia de a se stabili în America. Impactul emoțional a fost atât de puternic, încât într-o singură zi, părul Angelei a devenit complet alb.

Cu mai bine de două decenii în urmă, Sorin Hilgen a ales să părăsească România pentru a-și urma „visul american”. A emigrat în Statele Unite, stabilindu-se în apropierea orașului Boston, alături de soția sa și cei doi copii (din căsătoria cu Bianca Cristinoiu Jones).

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!”, povestea Angela Similea, conform Cancan.

Sorin duce un trai lipsit de griji în Statele Unite ale Americii, unde lucrează în domeniul IT, așadar salariul pe care îl primește este unul foarte bun. Cu toate acestea, Angela Similea nu-și poate astâmpăra dorul de unicul fiu, iar alinarea întârzie să apară.

Angela Similiea a început să devină un nume în industria muzicală la începutul anilor 1970


Ascensiunea cântăreței a început odată cu obținerea premiului al doilea la Festivalul Internațional „Cerbul de Aur” din 1970, când a primit distincția Cerbul de Argint.

În 1981, Angela Similea a făcut parte din distribuția musicalului „Corina”, realizat de compozitorul Edmond Deda și Cella Tănăsescu, adaptare a operei „Jocul de-a vacanța” de Mihail Sebastian. Ulterior, a jucat în producțiile teatrale „Fratele meu, Charles” (adaptare după comedia „Școala bârfelilor” de Richard Brinsley Sheridan) și „Adio femei”.

În 1985, Angela Similea a debutat în lumea cinematografiei cu filmul „Rămășagul”, regizat de Ion Popescu-Gopo. Pe parcursul carierei sale, a avut privilegiul de a colabora cu unii dintre cei mai talentați compozitori români.

Angela Similiea a avut un trecut amoros tumultos

Prima căsătorie a Angelei Similea a fost cu Andi Constantin, un bărbat de profesie electrician. Această uniune s-a încheiat rapid, iar ulterior, artista s-a căsătorit cu chitaristul Sorin Movileanu.

În timpul celui de-al doilea mariaj, Angela Similea a devenit mamă, aducându-l pe lume pe Sorin. Din păcate, acest mariaj nu a rezistat, iar Angela Similea și-a refăcut viața prin a treia căsătorie, de această dată cu Jan Hilgen, un om de afaceri olandez întâlnit prin intermediul unor prieteni comuni din România.

Jan Hilgen l-a adoptat fiul Angelei, iar cei doi au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste timp de 17 ani, reprezentând cel mai lung mariaj al artistei.

În 1991, Jan și Angela Similiea au decis să urmeze căi separate. Ulterior, Angela Similea a intrat într-o nouă etapă a vieții sale amoroase, căsătorindu-se cu omul politic Victor Surdu la 9 februarie 1999. Din păcate, această uniune a fost întreruptă de trecerea în neființă a lui Victor Surdu la data de 7 aprilie 2011.

Sursă foto: Instagram Angela Similea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton