; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Subiectiv”, noua emisiune a lui Răzvan Dumitrescu

21 July 2010

Agenţia de presă Mediafax a anunţat că Răzvan Dumitrescu va realiza din 26 iulie emisiunea Subiectiv', difuzată de postul Antena 3.

La începutul lunii iunie, directorul executiv al Antena 3, Mihai Gâdea, a anunţat în cadrul emisiunii sale că Răzvan Dumitrescu a părăsit Realitatea şi că se va alătura echipei din trustul Intact.

Motivele care au stat la baza acestei decizii luate de fostul prezentator al Realităţii au fost presiunile politice şi nu redacţia în care a lucrat, relatează Mediafax.

Luna trecută, declaraţia lui Dumitrescu în cadrul emisiunii “Sinteza zilei” suna cam aşa: Am acceptat acest nou drum din motive poate subiective. Unul dintre acestea este că am fost extrem de plăcut impresionat de momentul în care am văzut o solidaritate a concurenţei în faţa presiunii politice, nu am putut să cred… Atmosfera aceasta, de solidaritate, mai ales din partea voastră a fost factorul decisiv.'

Dumitrescu a încheiat, pe 8  iunie, colaborarea cu postul Realitatea TV, unde modera emisiunea zilnică Realitatea zilei'. El a mai prezentat timp de câţiva ani, împreună cu Melania Medeleanu, principalul buletin de ştiri, de la ora 18.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare