; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sub soarele Californiei

05 March 2007

Marissa, Ryan, Summer si Seth, adolescentii din Orange County, se intorc pe 18 martie pe ecranele televizoarelor. Incepe un nou sezon din “Rebel in California”.

Am o veste buna si una proasta. Vestea buna e ca duminica incepe sezonul al treilea din “Rebel in California”, considerat de majoritatea criticilor un demn urmas al serialului “Beverly Hills 90210”, din anii ’90. Vestea proasta este ca Marissa, personajul jucat de incantatoarea Mischa Barton, are parte de o moarte violenta (un accident de masina) in ultimul episod al sezonului.
Daca este prima data cand va uitati la acest serial, nu trebuie sa va faceti probleme. Este ca si cand ati vedea “Nasul 2” fara sa fi vazut prima parte a trilogiei; povestea este in asa fel construita incat o puteti urmari din mers, fara sa isi piarda din intensitate. Pe scurt, protagonistii sunt doi baieti, doua fete, doi parinti, o mama vitrega, acompaniati de o sumedenie de personaje secundare fotogenice. Actiunea, care se petrece in Orange County, un tinut insorit din sudul Californiei, respecta reteta narativa tipica pentru un serial cu adolescenti: combinatii romantice, incurcaturi si tradari dramatice, la care se adauga un umor suficient de a proaspat pentru a ii convinge si pe cei mai carcotasi telespectatori. Cel mai bun exemplu este Seth Cohen, jucat excelent de Adam Brody, prototipul pustanului atragator, dar temator, nesigur si plin de ticuri nervoase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare