Homepage  / Vedete străine

Su Burcu Yazgı Coşkun, frumoasa actriță din „Totul pentru Familia mea”, va juca într-un serial cu Burak Deniz

Su Burcu Yazgı Coşkun, frumoasa actriță din „Totul pentru Familia mea”, va juca într-un serial cu Burak Deniz
3

de Anda Dincă,

Su Burcu Yazgı Coşkun, cea care i-a dat viață lui Asiye în serialul “Totul pentru familia mea” (“Kardeşlerim”), difuzat în 2022 de Kanal D, a început filmările la un proiect ambițios, “Şehrazad” (“Șeherezada”), care va avea premiera în Turcia, la postul Atv, toamna aceasta, anunță birsenaltuntas.com. 

Serialul “Şehrazad”, al cărui scenariu a fost scris de Eda Tezcan, prezintă povestea de dragoste imposibilă dintre Canfeza (Su Burcu), fiica unui iuruc, membru al unui grup etnic nomad din munții Taurus, și Mahir (Burak), un comisar. Tatăl protagonistei, Kürşat, va fi jucat de Gürkan Uygun (“Inima orașului”), iar într-un rol secundar (Sila) va apărea Ecem Çalhan.  

Su Burcu a fost văzută pe micile noastre ecrane în “Trandafirul negru”, “Femeie în înfruntarea destinului” și „Kuzgun” și a obținut premiul pentru “Cea mai bună ascensiune” la gala “Altın Kelebek Ödülleri”. Ea a debutat în televiziune în 2013, în serialul “Kalbim Dört Mevsim”, și chiar a avut un rol mic (Ceylan) în producția “Povestea noastra” din 2017, al cărei protagonist a fost Burak Deniz. 

Su Burcu Yazgı Coşkun va juca într-un serial cu Burak Deniz (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Acesta a mai jucat și în “Regina nopții” și “Păzește-mă de mine!”, iar la Netflix apare în serialul “Șahmaran” și pelicula “Nu pleca” (“Kal”). În prezent Burak poate fi urmărit la Fox Turcia în serialul “Bambaşka Biri” (“Altă persoană”), alături de Hande Erçel.  

Conform onedio.com, au existat în mediul online mai multe comentarii negative legate de diferența de vârstă cam mare dintre Su și Burak (el are 33, ea 18) care ar putea dăuna chimiei dintre ei, însă producătorii de la NGM sunt foarte încrezători în serialul “Şehrazad”. Producția regizată de Emre Kabakuşak (“Fiica ambasadorului”, “Tactici în dragoste”) este foarte așteptată anul acesta. Mai mult, Su este foarte entuziasmată că face pereche cu Burak, un actor carismatic și talentat: “Îmi place foarte mult stilul lui de a juca. Am fost foarte impresionată când am citit scenariul. Abia aștept să înceapă”, a spus ea, citată de aksam.com.tr. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton