; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intro 1578955351

Studiourile Marvel au anunțat când încep filmările pentru continuarea peliculei „Pantera neagră”

23 November 2020

Pe lângă situația cauzată de pandemie în acest an, primul în care nu au avut nicio premieră din 2009 încoace, studiourile Marvel s-au confruntat și cu tragica dispariție, în luna august, a lui Chadwick Boseman, interpretul eroului din „Pantera neagră', scrie dailymail.co.uk. 

Studiourile au fost nevoite să găsească o soluție de a continua filmul „Pantera neagră', care a avut încasări internaționale de 1,35 miliarde de dolari în 2018. Inițial, a scris Hollywood Reporter, filmările pentru „Black Panther 2' fuseseră stabilite să înceapă în martie 2021, dar evenimentele de pe parcurs au dus la amânarea debutului producției pentru luna iulie, la Atlanta.  

Studiourile nu au dezvăluit ce strategie vor adopta pentru noul film. Ce se știe, deocamdată, este că filmările acestei continuări vor dura peste șase luni, că noul film îi va avea, din nou, în distribuție pe Letitia Wright, Lupita Nyongo, Winston Duke și Angela Bassett, dar și pe actorul mexican Tenoch Huerta (intepretul lui Rafael Quintero din producția Netflix „Narcos: Mexico'), care li se va alătura celor de mai sus. Studiourile au mai declarat că nu vor readuce pe ecran secvențe cu Chadwick Boseman, cu ajutorul efectelor digitale, din respect față de memoria actorului. 

Se pare că  anul 2021 va fi cea mai solicitantă perioadă pe care au avut-o până acum studiourile Marvel, care se vor concentra inclusiv pe producțiile difuzate de platforma de streaming Disney+ (printre care mini-seria „WandaVision', cu Paul Bettany și Elizabeth Olsen, care va fi difuzată din 15 ianuarie 2021). În ceea ce privește lung-metrajele, au început deja filmările la următoarea peliculă care îl are ca erou pe Omul-Păianjen (fără titlu, deocamdată), care va fi regizată de Jon Watts, și la producția „Doctor Strange in the Multiverse of Madness', regizată de Sam Raimi. Taika Waititi va începe, de asemenea, filmările la „Thor: Love and Thunder' în luna ianuarie, în Australia.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare