; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irregulars_Vertical_Main_sRGB 1

„Ștrengarii”. Află totul despre producția plină de mister și aventură de la Netflix

01 April 2021

De vineri,25 martie, Netflix ne propune „Ștrengarii', un serial insolit, cu enigme, crime și adolescenți capabili să salveze lumea. 

 

Povestea este plasată în Londra epocii victoriene și urmărește un grup de adolescenți ai străzii, pe care straniul doctor Watson (Royce Pierreson) și misteriosul său partener de afaceri, Sherlock Holmes (Henry Lloyd-Hughes), îi folosesc ca să rezolve crime cu aspecte supranaturale. Dincolo de aceste situații macabre, o forță întunecată se pregătește să distrugă Londra și întreaga lume și numai acești adolescenți pot fi salvarea tuturor, dacă reușesc să-și unească la timp forțele.

 

Adolescenții Jessie (Darci Shaw), Bea (Thaddea Graham), Spike (McKell David) și Billy (Jojo Macari) își duc cu greu existența într-o magherniță dintr-o zonă rău famată a Londrei, dar se bucură că sunt împreună și nu mai vor să audă de îngrozitoarele adăposturi unde au stat cândva și care le-au creat coșmaruri ce continuă să-i bântuie. 

 

Creat de Tom Bidwell („My Mad Fat Diary'), serialul „Ștrengarii' (al cărui prim sezon are opt episoade) îmbină atmosfera sumbră a străzilor sărace ale Londrei cu vitalitatea, inteligența și curajul celor patru adolescenți aflați în centrul acestei aventuri. Povestea cucerește treptat spectatorul, introducând tot mai multe necunoscute în ecuație. Când curajoasa Bea este abordată de dr. Watson pentru a afla ce s-a întâmplat cu o tânără căreia i-a fost răpită surioara din leagăn într-o noapte, un șir de întâmplări ciudate se dezlănțuie. Bea, Skype și William sunt hăituiți pe străzi de un stol de păsări ucigașe, iar tânăra care le-a dezvăluit posibila identitate a răpitorilor are un sfârșit terifiant. 

 

În plus, tânărul moștenitor Leopold (Harrison Osterfield), care a asistat la dialogul îndrăzneț al lui Bea cu aghiotantul său, nu și-o mai poate scoate din minte, iar Jesse se luptă cu o mulțime de halucinații în care apare o siluetă întunecată ce o înspăimântă cumplit. Este abia începutul unei povești inteligent conturate, care ne poartă printr-o lume bizară și înfricoșătoare, dar captivantă. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare