Homepage  / Vedete româneşti

Strategia folosită de Cătălin Țociu în semifinala America Express 2023, sezonul 2. „S-a mirat și judecătorul”

Strategia folosită de Cătălin Țociu în semifinala America Express 2023, sezonul 2. „S-a mirat și judecătorul”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, difuzată aseară, 18 decembrie 2023, a venit cu noi provocări pentru concurenți. Echipele au fost despărțite, iar acțiunea a fost împărțită pe două fronturi. La una dintre probe, Cătălin Țociu a avut o strategie și și-a folosit asul din mânecă.  

La ce strategie a apelat Cătălin Țociu la America Express – 18 decembrie 2023 

O nouă etapă a semifinalei de la America Express, sezonul 2, a început aseară, 18 decembrie 2023, cu noi provocări pentru concurenții. Echipele s-au despărțit, iar concurenții rămași la Irina Fodor au avut de mâncat carne de nutrie. Cum Alexia a fost campioană la mâncat, Aris Eram a primit un avantaj satisfăcător în cursă. 

La fiecare 9 iulie, domnul Vai face un tort de înghețată special pentru Ziua Independenței. În acest an, domnul Vai vrea să ofere înghețata…”, a fost următoarea probă pentru concurenții care au plecat în cursă, potrivit a1.ro. 

Pentru cei care nu au primit niciun avantaj de la coechipierii însărcinați cu mâncatul de nutrie, continuarea probei sună astfel: „Partenerul tău nu a câștigat jocul, așadar folosește modelul din poză pentru a crea opt înghețate cu cremă americană albă și cremă albastră. Pălăria trebuie făcută din biscuiți, iar fața din bomboane. Această misiune este mai mult despre calitate și nu despre viteză. Dacă judecătorul aprobă înghețata ta, îți va da un indiciu despre locul evenimentului”. 

Strategia folosită de Cătălin Țociu în semifinala America Express 2023, sezonul 2. „S-a mirat și judecătorul” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Aris a primit și el plicul care îl anunță că Alexia Eram a câștigat jocul: „Partenerul tău a câștigat jocul. Așadar, folosește modelul din poză pentru a crea patru înghețate.” Așadar, Aris a făcut doar jumătate din numărul de înghețate atribuit celorlalți concurenți. 

Într-un final, Cătălin Țociu a ajuns și el la cofetăria din Sunchales. A avut însă de tras după ce Romică Țociu ieșire pe ultimul loc la una dintre probe: „Partenerul tău a ajuns pe ultimul loc, ceea ce înseamnă că trebuie să distribuiți 16 bucăți de tort”. 

Ei bine, fiul lui Romică Țociu a avut un as în mânecă, iar proba asta i s-a potrivit perfect. „Doamne, măcar la asta mă pricep și trebuie să recuperez. (…) Mi-a mers mâna perfect! Direct, bam-bam-bam am terminat torturile! S-a mirat și judecătorul. Păi dacă sunt bucătar, normal!”, a spus Cătălin Țociu. 

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton