; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ştiriştii de la Kanal D se pregătesc de petrecere

27 February 2012

Prezentatorii „Ştirilor Kanal D' –  Silvia Ioniţă, Daiana Anghel, Christian Sabbagh, Simona Pătruleasa şi Bianca Ioniţă – au sărbătorit în avans cei cinci ani de existenţă ai postului (care se împlinesc pe 1 martie). Moment numai bun de rememorat clipele frumoase.

E adevărat că prezentatorii „Ştirilor Kanal D', Silvia Ioniţă, Daiana Anghel, Christian Sabbagh, Simona Pătruleasa şi Bianca Ioniţă, nu au fost toţi colegi de la început. Veterena ştirilor este Silvia, care lucrează din 2007, anul în care s-a lansat postul, iar cel mai nou apărută în echipă este Daiana, din iunie 2011.

Chiar şi aşa, nimic nu i-a reţinut pe cei cinci să lege prietenii şi în afara serviciului. Iar acest lucru s-a văzut şi la şedinţa foto pentru coperta revistei TVmania, unde s-au distrat, au spus glume şi s-au tachinat, ca între colegi.

Sub pretextul aniversării postului Kanal D, i-am provocat pe aceştia să-şi amintească de un moment emoţionant sau de o bâlbă. Primul care ne-a povestit a fost Christian: „Şi acum ţin minte când am prezentat un caz social. Era vorba de o familie numeroasă care rămăsese pe drumuri în prag de iarnă. După ce am difuzat materialul, s-a găsit o familie, deloc înstărită, care le-a pus casa la dispoziţie.â'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare