; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Campania Stirile Pro TV   Inspectorul Vacanta

„Știrile Pro TV” au lansat campania „Inspectorul vacanță”

29 July 2016

Pe 1 august 2016, în cadrul jurnalului de la ora 19.00, „Știrile Pro TV' au iniţiat campania „Inspectorul vacanță', semnată de corespondentele Andreea Brașovean și Raluca Maniță. 

Campania Stirile Pro TV - Inspectorul Vacanta

Campania face o radiografie a turismului românesc, prezintă investiții deștepte și locuri frumos puse în valoare, dar şi nereguli, prețuri mari și bătaie de joc la adresa turiștilor. De la Gara de Nord, la Dunăre, litoralul românesc și până la zona de munte, Andreea și Raluca au explorat și au văzut ce posibilități oferă aceste zone, dar și care sunt cele mai mari nereguli găsite în fiecare. Telespectatorii vor vedea ce șanse are o familie care strânge bani un an întreg să petreacă o vacanță frumoasă în România, ce probleme întâmpină (de la transport până la camerele găsite la destinație, mâncarea din restaurante și modalitățile de distracție), dar și ce posibilități de relaxare există în jurul Bucureștiului, pentru a petrece o zi de relaxare.

„Avem o țară frumoasă, dar am înțeles că asta nu e de ajuns. Degeaba ai Dunărea, dacă lași porturile să se prăpădească. Degeaba ai marea, dacă turiștii își promit că nu se mai întorc pe litoralul românesc, pentru că au avut parte de servicii proaste, pentru că au găsit mizerie și pentru că cei care ar trebui să se ocupe de confortul lor au fețele încruntate', spune Andreea Brașovean.

„Campania a însemnat o călătorie sub acoperire. Am descoperit locuri frumoase, dar am găsit și zone cu care natura a fost darnică și omul avar. Am vizitat locuri de poveste în care s-au investit bani puțini și am vizitat locuri de coșmar în care s-au investit sume colosale. Avem munți, dealuri, câmpii, lacuri și râuri, cascade, mare și nisip. Avem de toate! Avem peisaje incredibile, dar din păcate nu știm să le prețuim și să le promovăm', o completează Raluca Maniță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare