; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Untitled 1

Știrile Kanal D au două noi prezentatoare de meteo, Diana Pârvu și Anca Ciota

23 August 2017

Știrile Kanal D, care au inaugurat pe 21 august un studio modern, se mai laudă cu o noutate: echipei se alătură Diana Pârvu și Anca Ciota (în roșu), prezentatoarele rubricii Meteo' din cadrul Știrilor, anunță postul într-un comunicat.

Cele două tinere sunt cunoscute deja telespectatorilor, ele făcând parte de mulți ani din echipa Kanal D, în calitate de reporteri.

 

Anca Ciota

Anca Ciota a debutat în televiziune la 22 ani și de sapte ani face parte din echipa Kanal D, realizând reportaje și interviuri cu personalități din țară și străinătate. Anca a prezentat și realizat rubrica „Drumul spre celebritate' din cadrul show-ului „WOWBiz'. Noua prezentatoare a rubricii „Meteo' va intra în casele telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, cu cele mai importante informații despre vreme.

Această nouă etapă din cariera mea este un vis împlinit! Mi-am dorit enorm să evoluez și să îmi demonstrez că, dacă o iei de la zero, cu răbdare, muncă și seriozitate, ajungi acolo unde îți propui. E o bucurie pentru mine faptul că, de luni până vineri, voi intra în casele oamenilor și le voi transmite noutățile despre vreme, într-un mod cât mai natural. Sper ca și ei să mă primească cu sufletul deschis și să îmi ierte emoțiile, care, acum la început, sunt uriașe', spune Anca Ciota.

 

Diana Pârvu

Diana Pârvu a avut primul contact cu lumea televiziunii la varsta de 23 de ani, când a debutat ca reporter în cadrul Știrilor Kanal D. A realizat pentru Știrile Kanal D materiale cu personalități îndrăgite publicului român. Diana este realizatoarea si prezentatoarea rubricii „Codul fericirii', difuzată în fiecare miercuri, în cadrul Știrilor Kanal D. Tânăra, pe care o veți putea urmări în fiecare weekend în cadrul Știrilor Kanal D cu cele mai noi date despre vreme, se declară bucuroasă de această nouă etapă din cariera ei.

„Promit să pun țara la cale cu și să vă aduc informații care să vă facă ziua cât mai frumoasă. Sfatul meu este acela să nu uitați să prețuiți timpul indiferent de vreme!”, a declarat Diana Pârvu. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare