; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sting vinde mâncare organică în Toscana

05 August 2010

Sting şi soţia sa , Trudie Styler, au lăsat uşa proprietăţii lor din Italia larg deschisă pentru comercianţi odată ce au terminat de pus pe picioare primul lor magazin organic, relatează dailymail.co.uk

Cuplul rocknroll au deschis un magazin alimentar numit Tenuta il Palagio', în care vor vinde ulei de măsline, vin, miere şi salam.

Toate produsele au fost cultivat pe imensa proprietate a cântăreţului, Il Palagio' (unde fostul solist Police şi soţia sa locuiesc de 13 ani), şi până în prezent au fost comercializate doar direct către centre din SUA şi Marea Britanie, inclusiv pe rafturile celebrului lanţ Harrods'.

Sting, acum în vârstă de 58 de ani, a declarat că întotdeauna a considerat că există o legătiură strânsă între mâncarea bună şi muzica bună. Dacă nu mănânc bine, nu pot să cant,' a spus aceste reporterilor ziarului Italian “Corriere de la Sera”.

Pe proprietatea din sud-estul Florenţei, artistul şi familia sa au o vilă foarte mare cu piscină, o mică pădure cu şase lacuri, vii, culturi de măsline şi un hambar care a fost transformat în studio de înregistrări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare