; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Frozen 2

Știm data de lansare a filmului „Frozen 2”!

26 April 2017

După luni de speculații, Disney a dezvăluit în sfârșit data de lansare a filmului „Frozen 2'/„Regatul de gheață 2'. Potrivit telegraph.co.uk, premiera va avea loc în toamna lui 2019. 

Astfel, la șase ani de la lansarea primei părți „Frozen'/„Regatul de gheață', a doua parte a seriei va ajunge în cinematografe pe 27 noiembrie 2019, anunță compania de producție.

Din distribuție vor face parte atât Kristen Bell (Anna), cât și Idina Menzel (Elsa), cele două actrițe confirmând informația pe conturile de Twitter.

 

De regia peliculei se vor ocupa tot Chris Buck și Jennifer Lee, aceasta din urmă declarându-se mai mult decât entuziasmată să înceapă munca de creație alături de „familia Frozen'.

Pe lângă data premierei „Frozen 2', Disney a anunțat prin intermediul unui calendar actualizat de oficialii companiei și datele de lansare ale altor pelicule, precum: „Star Wars: Episode IX' (24 mai 2019),  versiunea live-action a filmului „The Lion King' (19 iulie 2019) și „Indiana Jones' (10 iulie 2020).

„Regatul de gheaţă' a avut încasări de aproape 1,28 de miliarde de dolari la box-office-ul internaţional, devenind cel mai de succes film animat din istorie. În plus, a câştigat două Premii Oscar.

Vă reamintim că, anul acesta, povestea surorilor Elsa şi Anna va continua pe micul ecran. Postul ABC va difuza un film Disney special, de Crăciun, în care actorii Kristen Bell, Idina Menzel şi Josh Gad îşi vor împrumuta din nou vocile personajelor Anna, Elsa, respectiv Olaf. Filmul de televiziune va fi regizat de Kevin Deters şi Stevie Wermers-Skelton.

 

CITEȘTE ȘI:

În martie, actorii încep munca la „Regatul de gheaţă 2'

Cum trebuia, iniţial, să se termine animaţia „Frozen'/„Regatul de gheaţă' (2013)

Continuarea animaţiei „Regatul de gheaţă' vine la TV, în 2017

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare