; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sinister opisanie syuzheta akteri i roli otziv o filme sinister

Știința a decis: cel mai înfricoșător film din toate timpurile este „Sinister”!

04 November 2020

Câteodată știința poate să fie folosită în cele mai neașteptate moduri. De exemplu, un grup de cercetători a decis să elaboreze un studiu prin care să ajute omenirea să rezolve o problemă arzătoare: care este cel mai terifiant, înspăimântător și înfricoșător film al tuturor timpurilor, conform forbes.com. Iar câștigătorul este Sinister (2012).

Studiul intitulat Știința Sperieturilor s-a bazat pe numărarea bătăilor de inimă a 50 de oameni de vârste și categorii sociale diferite, în timp ce aceștia au urmărit peste 100 de filme de groază. În mod normal, inima oricărui om bate de 65 de ori pe minut. Numai că în timpul vizionării peliculei Sinister, acestea au ajuns și s-au menținut la 88 de bătăi, o creștere de 32%. Iar acest lucru nu s-a întâmplat la restul filmelor. Acesta a fost motivul pentru care acest film a fost declarat câștigător.

Cu toate acestea, pelicula Insidious, deși a pierdut coroana groazei', a impresionat cu o anumită scenă atât de terifiantă încât a cauzat spectatorilor nici mai mult, nici mai puțin de 133 de bătăi de inimă pe minut. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în cadrul nici unui alt film. Cu toate acestea, Insidious s-a clasat pe locul al doilea, deoarece sentimentul de frică și de neliniște, ce a generat mărirea numărului de bătăi de inimă, nu a fost constant ca în cazul lui Sinister.

Top 10 al celor mai înfricoșătoare pelicule, alcătuit pe baza studiului, arată așa:

1. Sinister (2012)

2. Insidious (2010)

3. The Conjuring/ Trăind printre demoni (2013)

4. Hereditary/ Moștenire diabolică (2018)

5. Paranormal Activity/ Activitate paranormală (2007)

6. It Follows/ Pe urmele tale (2014)

 

7. The Conjuring 2/ Trăind printre demoni (2016)

8. The Babadook/ Omul negru (2014)

9. The Descent/ Coborâre întunecată (2005)

10. The Visit/ Vizita (2015). 

 

Dacă vă întrebați despre ce este vorba în Sinister, ei bine: Ellison Oswalt (interpretat de Ethan Hawke), scriitor de romane de investigaţie, se mută cu familia într-o casă în care au avut loc patru crime oribile. Pentru a afla mai multe despre tragedia care s-a petrecut acolo, el vizionează o colecţie de înregistrări video şi în fiecare dintre ele observă o figură stranie. Când acesta începe la rândul ei să-l bage în seamă pe Ellison, lucrurile devin de-a dreptul… sinistre.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare