; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stevie wonder

Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi. Artistul a făcut anunţul pe scenă: „Am un donator“

08 July 2019

Stevie Wonder, în vârstă de 69 de ani, va fi supus unui transplant de rinichi, în luna septembrie. Anunţul a fost făcut chiar de celebrul cântăreţ american, în timpul unui concert. 

Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi în luna septembrie, motiv pentru care artistul nu va mai susţine concerte o perioadă, scrie variety.com.  

Stevie Wonder a anunţat acest lucru sâmbătă, în timpul recitalului de la festivalul British Summer Time Hyde Park. El a explicat că va susţine încă trei show-uri înainte de a fi supus intervenţiei, în luna septembrie.  

„Ce se va întâmpla este asta: voi fi operat», a spus el în faţa mulţimii. „Nu vreau să mai aud speculaţii. V-am spus eu ce se întâmplă. Sunt bine», a declarat Wonder pe scenă.   

Artistul a confirmat că are deja un donator, fapt primit cu aplauze de public: „Am un donator, totul e bine. Vreau să ştiţi că am venit aici să vă ofer dragostea mea şi să vă mulţumesc pentru dragostea voastră.   

Zvonurile privind starea de sănătate a lui Stevie Wonder circulă de mai mult timp, după ce o sursă a declarat pentru publicaţia Detroit Free Press că acesta are o problemă „serioasă, dar tratabilă. Luna trecută, o altă sursă a declarat că artistul suferă de insuficienţă renală şi că face deja dializă.  

În vârstă de 69 de ani, Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes „Superstition, „I Just Called to Say I Love You şi „My Cherie Amour, este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul.   

Stevie Wonder a orbit la puţin timp după naştere. El a învăţat să câne la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare