; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burning (2018)   filmstill

Steven Yeun, nominalizat la Oscars pentru „Minari”, va fi vedeta serialului „Beef”, de la Netflix

26 March 2021

După ce a primit o nominalizare la Oscar pentru interpretarea sa din „Minari', Steven Yeun se întoarce în lumea serialelor alăturându-se distribuției serialului „Beef', produs pentru Netflix.

La cinci ani după ce i-a spus adio lui Glenn, celebrul personaj din serialul cu zombie „The Walking Dead', Steven Yeun a obținut un rol în noua producție „Beef' realizată de A24. Drepturile de difuzare pentru cele 10 episoade de câte o jumătate de oră au fost achiziționate de Netflix, conform Deadline. Steven Yeun, nominalizat la Oscars pentru „Minari', va fi vedeta noului serial alături de comediana Ali Wong, cunoscută pentru spectacolele sale one-woman show, dar și pentru filmul „Always Be My Maybe' sau serialul animat „Tuca & Bertie'.

„Beef' detaliază cum exesul de violență la volan are impact asupra vieților celor două personaje. Creatorul Lee Sung Jin s-a inspirat din propria sa experiență pentru a scrie scenariul: „Ali Wong, Steven Yeun, A24 și Netflix – asta e într-adevăr o echipă de vis și sunt foarte onorat să lucrez împreună cu ei. În același timp, îi mulțumesc foarte mult și măgarului care a urlat la mine acum trei ani, când eram la volan. Nu am putut să trec peste asta și acum fac un serial', spune Lee Sung Jin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare