; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Steven Tyler vrea să cânte cu fiica sa

30 March 2011

Jennifer-Garner-miss-marpleVocalistul de la Aerosmith a vrut dintotdeauna să înregistreze o melodie cu Liv Tyler (33 de ani), însă nu au reuşit să colaboreze din lipsă de timp, relatează femalefirst.co.uk.

„ Uneori, când se află în studio, îmi spune să merg acolo şi să-l acompaniez. Dar de obicei sunt în altă parte, iar programele noastre încărcate nu ne lasă timp să ne întâlnim', a spus actriţa.

Liv Tyler – care are un băiat de şase ani, Milo, cu soţul ei, Royston Langdon – spune că statutul de fiică de star rock o ajută să scape de amenzi.

„A fost interesant pentru mine, pentru că pe toată durata vieţii mele, în special în America, oamenii au iubit trupa Aerosmith. Se întâmpla să fiu trasă pe dreapta de câte un poliţist care îmi spunea: <>', a explicat Liv Tyler.

Liv Tyler mai spune că, de când tatăl ei a devenit jurat la „American Idol', americanii au avut ocazia să observe o altă latură a cântăreţului.

„Acum trec prin altceva. Oamenii vin să-mi vorbească despre cât de amuzant şi sincer este tatăl meu. Este chiar drăguţ, pentru că acela este omul pe care îl cunosc de când m-am născut, dar lumea abia acum îl descoperă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare