; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Steven Seagal   Lawman Series 3

Steven Seagal, protagonistul unui nou serial pe Crime+Investigation | Video

28 August 2014

Pe 4 septembrie, Crime + Investigation va difuza premiera unui nou serial, „Steven Seagal: Apărătorul legii'. Episoadele acestei serii vor fi difuzate în fiecare joi, la ora 23:00.

[Not a valid template]

„Steven Seagal: Apărătorul legii' urmărește activitatea lui Steven Seagal în cadrul poliţiei din SUA. Seagal colaborează cu șeriful din districtul Maricopa, statul Arizona, şi execută mandante de arestare, intervine în situaţii de urgenţă şi lucrează cu unitatea antidrog.

Arizona este locul traficului de droguri, al crimelor, al cartelurilor şi al contrabandei. De aceea, Seagal s-a stabilit în districtul Maricopa şi luptă pentru menţinerea ordinii şi apărarea cetăţenilor. Fiecare episod de 30 de minute îl prezintă pe Seagal lucrând la diferite cazuri şi soluţionând infracţiuni, alături de echipa şerifului.

Noul serial dovedeşte că Steven Seagal este mai mult decât un erou al filmelor de acţiune, el fiind un apărător al legii cu peste 20 de ani de experienţă. De asemenea, este expert în arte marţiale şi deţine centura neagră de gradul 7 în aikido.

Crime + Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare