; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Steve Carell „caută prieten pentru sfârşitul lumii”

09 July 2012

„Caut prieten pentru sfârşitul lumii', comedia romantică/neagră cu Steve Carell şi Keira Knightley în rolurile principale, propune o nouă abordare cinematografică a Apocalipsei.

Filmul programat pentru lansare pe 13 iulie pare o parodie la „Melancholia' (2011) lui Lars von Trier, iar alăturarea neobişnuită dintre actorii Steve Carell şi Keira Knightley nu face decât să confirme această primă impresie.

Vestea că ultima încercare de a salva omenirea a eşuat, iar asteroidul Matilda va lovi Pământul peste trei săptămâni stârneşte reacţii neobişnuite printre oameni.

Unii îşi continuă viaţa ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sau îl caută cu disperare pe Dumnezeu, alţii fac sex la întâmplare cu străini, jefuiesc sau distrug tot ce le iese în cale.

În acest tablou pre-apocaliptic se distinge Dodge (Steve Carell), un bărbat abandonat de soţie care pleacă spre oraşul natal în căutarea primei sale iubiri.

Vecina lui, Penny (Keira Knightly), i se alătură în călătoria presărată cu tot felul de aventuri neobişnuite. Martin Sheen îl joacă pe tatăl lui Dodge, care îi promite s-o ducă pe Penny în Anglia pentru a-şi revedea familia.

Citeşte articolul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare