; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Twilight

Stephenie Meyer promite încă două volume din seria „Amurg”

18 August 2020

După ce romanul său îndelung așteptat, „Midnight Sun', publicat pe 4 august 2020, s-a vândut într-un milion de exemplare în prima săptămână de la lansare, scriitoarea Stephanie Meyer promite încă două romane din seria „Amurg', informează dailymail.com.

 

În 2005, când s-a lansat primul volum din seria de romane fantastice „Amurg', în centrul căruia se aflau adolescenta Bella Swan și iubitul ei vampir, Edward Cullen, s-a considerat că Stephenie Meyer a generat un adevărat fenomen al culturii pop prin scrierile sale.

Cartea a fost urmată de volumele „Lună nouă' (2006), „Eclipsa' (2007) și „Zori de zi' (2008), iar recent de „Midnight Sun', a cincea carte, al cărei succes a fost răsunător. Aceasta spune povestea din primul volum al seriei, narată însă din perspectiva protagonistului, vampirul Edward Cullen. 

Primele patru cărți ale lui Stephanie Meyer au fost ecranizate la Hollywood – între 2008 și 2012 – cu mare succes, de-a lungul a cinci filme care i-au transformat în vedete pe Kristen Stewart și pe Robert Pattinson. 

În prezent, autoarea americană declară că mai pregătește încă două volume, deși spune despre ele că sunt deocamdată „în așteptare'. Despre subiectul celor două noi romane, Stephenie Meyer spunea, încă din 2015, că ea crede că ar fi „despre Renesmee. Și despre Leah, ele sunt cele mai puțin tratate personaje. Deși cred că fanii ar vrea să știe ce se întâmplă cu Alice'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare