; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stephen Moyer nu credea că se va căsători

17 August 2010

Stephen MoyerStephen Moyer (40 de ani) recunoaşte că a avut un şoc atunci când a cerut-o în căsătorie pe Anna Paquin(28 de ani), deoarece a respins dintotdeauna ideea de mariaj, anunţă starpulse.com.

Cuplul s-a format pe platourile de filmare ale serialului True Blood', în 2007, iar actorul a formulat cererea în căsătorie în vara anului trecut.

Deşi are doi copii din relaţii anterioare, actorul nici nu a luat niciodată în considerare posibilitatea căsătoriei, însă a ştiut că Anna Paquin este jumătatea sa şi s-a hotărât să o ia de nevastă.

Deja mi se părea ridicol să-i spun prietenă persoanei cu care ştiam că am să-mi petrec tot restul vieţii. Şi am simţit nevoia ca relaţia noastră să reprezinte mai mult. Aveam impresia că trebuie să aibă un titlu', a explicat starul.

Cererea în căsătorie m-a surprins pe mine mai mult decât pe ceilalţi. Prietenii mei sunt mai mult decât socaţi. Nu mă gândeam să mă căsătoresc vreodată. Însa Anna a fost cea mai şocată. Trebuia să chem o ambulanţă când i-am cerut mâna', a mai spus el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare