; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stephen Moyer: Gemenii vor aduce nebunie în viața mea!

17 July 2012

Stephen Moyer crede că gemenii pe care îi va aduce pe lume soția lui, Anna Paquin, îi vor face viața un haos (în sens pozitiv, n.r.). Actorul din „True Blood' mai are doi copii, Billy și Lilac, din alte relații, iar asta îl face să conștientizeze cât de mult i se va schimba viața în curând, scrie femalefirst.co.uk.

„Îmi iubesc copiii mai mult decât orice pe lumea asta. Sunt cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, iar faptul că voi mai avea doi înseamnă că va fi și mai multă nebunie, dar asta e de bine!', a spus starul în vârstă de 42 de ani.

Un coleg de platou (membru al distribuției din „True Blood'), Michael McMillian, e de părere că „Stephen e deja un tată grozav, iar el și Anna fac un cuplu minunat. Anna e chiar încântată, la fel ca orice viitoare mamă. Cred că vor fi niște părinți cool', a spus interpretul personajului Steve Newlin, citat de UsMagazine.com.

Stephen Moyer și Anna Paquin s-au căsătorit pe 21 august 2010. Serialul în care apar amândoi, „True Blood' (serial original HBO), a fost prelungit cu al șaselea sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare